Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
asymptote » 10 Haz 2012, 18:35
Evet, bu saatler fazla ağır. Arkadaşlar saat önerirken Cihan'ın yaşını dikkate almalılar..

"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
-

asymptote
-
Cihan » 10 Haz 2012, 18:56
evet kalem merakım var annem sigara içiyor, o yüzden arada bir puro içtiği de olur .O yüzden ufak bir ilgim var .Bu arada bütün öneriler için teşekkürler

Kalem&Saat!
-

Cihan
-
Cihan » 10 Haz 2012, 19:17
Steinhart Ocean 1 gerçekten çok hoşuma gitti

Fiyatını aradım fakat bulamadım zahmet olmazsa bir yardımcı olabilir misiniz ? saygılarımla
CİHAN
Kalem&Saat!
-

Cihan
-
aokyy » 10 Haz 2012, 21:08
Fortis IQ Watch

Tam olarak istediğin tarzda değil ve bütçenin biraz üstünde ama güzel bir tasarım.

Öğrenci deyince ilk aklıma gelen saat.
-

aokyy
-
asymptote » 10 Haz 2012, 21:18
Frax yazdı:Cihan sen bol bol Swatch tak ileride zaten bunları takacaksın hiç gereği yok
Farklı tarzlarda Swatch modelleri mevcut, çeşitli renklerde bunlardan edinerek kullabilirsin. Hem yaşına hem tarzına daha uygun olacaktır. Benim görüşüm bu yönde. Geriye artan paranı farklı şekilde değerlendir ya da biriktir ilerisi için.

+1
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
-

asymptote
-
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: almanbirasi, AlpKI, Dorukeski, tt59 ve 148 misafir