Ziyaliv » 08 Haz 2012, 18:40
Merhabalar
Sayın yelcan burada arkadaşlarımız bu markalardan uzak durun başka tercihlere yönelin diye belirtmişler. Ben bir saatçi olarak kendi fikrimi beyan edeyim, siz karar verin. Öncelikle Saatleri sıralamaya sokarsak
1- Diesel
2- Fossil
3- Hislon
Neden dersek. Son zamanlarda Hislon saatlerde çok fazla sıkıntılar ortaya çıktı ve hislon'a karşın Diesel ve Fossil daha işçilikli kaliteli ürünlerdir. Diesel ve fossil çelik kalitesi ve işçiliği içerisinde kullandığı mekanizma citizen mekanizmaları olmak üzere kullanılabilir. Şu anda saat tüketicilerinin Forum Dışında tercih edilen, biz saatçilerin de en fazla satış rakamı getirdiği markalardır. Belki bu fiyatlara seikolar bulabilirsiniz fakat bu saatlerde görsel olarak bu ürünler kadar Görsel İhtişam taşımayacaktır. Diesel ve fossil'in ürünleri de tüm diğer saatler gibi, 2 yıl resmi TR garantisi altında sunulmakta olup, kasa işçiliği ve görsellik açısından daha güzellerdir ve iyi bir saat kullanıcısı iseniz yani saati temiz kullanırım diyorsanız rahatlıkla 4-5 sene kullanabilirsiniz. Biz firma olarak neredeyse 12 senedir fossil ve diesel pazarlıyoruz. Siz de bu tercihlerde bulunursanız belki saat markası değil moda markası almış olacaksınız ama memnun kalacağınızı düşünüyorum. Diesel ve fossil 2'si de güzel saatler tercih size kalmış. Üretim yerleri çin olsa sa bugun birçok Çinde üretilen markadan daha yüksek kalite ve verim sunmaktadır.
Selamlar
"Saat, Saatçiden Alınır...."