TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Siyah Renk Hislon, Diesel, Fossil Arasında Tercih ve Tavsiye

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Siyah Renk Hislon, Diesel, Fossil Arasında Tercih ve Tav

Mesaj Frax » 08 Haz 2012, 11:37

Moda markaları aldıkları fiyatı hakedecek işçilik ve malzeme kalitesine sahip olmadığı için genellikle burada pek önerilmezler. Siyah saat istiyorsanız elbette bu seçenekleri daraltacaktır. Tam olarak bütçeniz nedir? Bu şekilde yardım etmemiz daha kolay olur. :thumbup:
Kullanıcı avatarı
Frax

Mesaj ultimate45 » 08 Haz 2012, 12:13

I want to buy rolex but I couldnt pronounce it
Kullanıcı avatarı
ultimate45

Mesaj yelcan » 08 Haz 2012, 12:38

400 e kadar dusunuyorum fossiller gibi olsun istiyorum escape ecp10797 modelinide beğendim bu tarza benzer bırseyler olsun ıstıyorum.
peki ne bakımdan önermiyorsunuz bu saatleri....
Kullanıcı avatarı
yelcan

Mesaj Ziyaliv » 08 Haz 2012, 18:40

Merhabalar

Sayın yelcan burada arkadaşlarımız bu markalardan uzak durun başka tercihlere yönelin diye belirtmişler. Ben bir saatçi olarak kendi fikrimi beyan edeyim, siz karar verin. Öncelikle Saatleri sıralamaya sokarsak

1- Diesel
2- Fossil
3- Hislon

Neden dersek. Son zamanlarda Hislon saatlerde çok fazla sıkıntılar ortaya çıktı ve hislon'a karşın Diesel ve Fossil daha işçilikli kaliteli ürünlerdir. Diesel ve fossil çelik kalitesi ve işçiliği içerisinde kullandığı mekanizma citizen mekanizmaları olmak üzere kullanılabilir. Şu anda saat tüketicilerinin Forum Dışında tercih edilen, biz saatçilerin de en fazla satış rakamı getirdiği markalardır. Belki bu fiyatlara seikolar bulabilirsiniz fakat bu saatlerde görsel olarak bu ürünler kadar Görsel İhtişam taşımayacaktır. Diesel ve fossil'in ürünleri de tüm diğer saatler gibi, 2 yıl resmi TR garantisi altında sunulmakta olup, kasa işçiliği ve görsellik açısından daha güzellerdir ve iyi bir saat kullanıcısı iseniz yani saati temiz kullanırım diyorsanız rahatlıkla 4-5 sene kullanabilirsiniz. Biz firma olarak neredeyse 12 senedir fossil ve diesel pazarlıyoruz. Siz de bu tercihlerde bulunursanız belki saat markası değil moda markası almış olacaksınız ama memnun kalacağınızı düşünüyorum. Diesel ve fossil 2'si de güzel saatler tercih size kalmış. Üretim yerleri çin olsa sa bugun birçok Çinde üretilen markadan daha yüksek kalite ve verim sunmaktadır.

Selamlar
"Saat, Saatçiden Alınır...."
Kullanıcı avatarı
Ziyaliv

Mesaj conbay » 09 Haz 2012, 09:43

fossil in servisinin oldukça başarısız oldugunu bizzat bayisinden duydum. bir aruza oldugunda 2 aydan once geri donus alamadıklarını söylüyorlar. seiko nun servisini aydin saat sağliyor ve oldukca başarılı oldupu ve cok kisa zamanda geri donus alındığını söylüyorlar.
diesel in modelleri de acikcasi cok kaba ve itici gelilyor göze.

seiko nun optik acidan goruntusu malzeme kalitesi ve mekanizmasi digerleriyle kiyaslanmayacak kadar iyidir. nakit alimlarda 300 tl ye kadar cok guzel seiko modellerini alabilirsiniz ve mutlaka da oyle yapin pisman olmazsiniz.

not: telefondan yazdığım için Türkçe karakterlerde biraz sorun var, kusur bakmayın artık
"Dalgalandığın yerde ne korku, ne keder...
Gölgende bana da, bana da yer ver !
Sabah olmasın, günler doğmasın ne çıkar.
Yurda ay yıldızın ışığı yeter."
Arif Nihat Asya
Kullanıcı avatarı
conbay

Mesaj yelcan » 13 Haz 2012, 10:49

fossili aldım çok beğendim napim ilk onu beğenmiştim .ziyalivinde dediği gibi bu fiyata seıkoda boyle gosterıslı bır saat bulunmuyor maalesef gorsel olarak begendıgım seıkolar 1000 civarında oyuzden fossılı aldım umarım pısman olmam esımde cok begendı gorsel olarak durusu sahane buyuk ve spor saat severlere tavsıye ederım.
Kullanıcı avatarı
yelcan

Mesaj drk » 13 Haz 2012, 10:50

Hayırlı olsun, güle güle kullanılsın :thumbup:
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj herofb » 13 Haz 2012, 11:20

güle güle kullanılsın :champ:
Kullanıcı avatarı
herofb

Önceki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 146 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners