TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Saat Edinme İsteğim Hakkında Tavsiyelerinizi Bekliyorum

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Saat Edinme İsteğim Hakkında Tavsiyelerinizi Bekliyorum

Mesaj kagankagan » 05 Haz 2012, 13:26

Arkadaşlar yaklaşık 1 aydır aranızdayım. Ve yine yaklaşık 1 aydır saat kullanıyorum ve ilk saatim seiko5 :) bununla birlikte gelen saat merakım sayenizde gün geçtikçe artıyor ve kendimi engelleyemiyorum :) şimdi sizlere sorum şu ki yeni bir saat edinmek istiyorum ve bu duyguyu bastıramıyorum :) 2. el yada sıfır fark etmez lakin şöyle bir sıkıntı var ki 500tl kredi kartı 300tl de nakit olanağım var. bu şekilde sizce bir otomatik saat daha sahip olmamın bir ihtimali varmıdır :) yani kart numarasını kullanarak 500 nakit olarakda 300 verip saat alınabilcek bir yer varmıdır ?

not: örneğin x mağazasında y saati 800tl. ben 300 tl havale ile gönderdim. 500 tlsinide netten kart numarasıyla ödedim. varmıdır böyle bir şansım.
Kullanıcı avatarı
kagankagan

Re: Tavsiyelerinizi Bekliyorum

Mesaj necati » 05 Haz 2012, 13:35

Herşeyden önce zaten bir seiko 5 sahibi iken ikinci bir saat için şartları bu kadar zorlamanın doğru olmadığını düşünüyorum. Eğer şartları zorlamadan alacak olsan zaten böyle birşey demezdim. Bence saatinin tadını çıkar. İleride bakarsın duruma göre. :thumbup:
Kullanıcı avatarı
necati

Re: Tavsiyelerinizi Bekliyorum

Mesaj herofb » 05 Haz 2012, 13:44

necati'ye kesinlikle katılıyorum bencede şu an 2.saat son derece gereksiz seneye falan eliniz rahatlayınca daha üst bir model alırsınız ama şu an yapmaya çalıştığınız şey bir opel'e sahipken aynı ayarda bir peugeot almak için sıkıntıya girmek , boşverin seneye BMW alırsınız.
Kullanıcı avatarı
herofb

Re: Saat Edinme İsteğim Hakkında Tavsiyelerinizi Bekliyorum

Mesaj asymptote » 05 Haz 2012, 14:17

Ben de arkadaşlara katılıyorum, saat sabır işidir 8-) :thumbup:
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj msturan » 05 Haz 2012, 14:23

kagankagan, ek olarak; önümüzde yakın olmasını umut ettiğimiz bir projemiz var hem :thumbup:
Eğer bir Patek Philippe'e sahipseniz, artık ölebilirsiniz demektir. Mission Completed.
Kullanıcı avatarı
msturan

Mesaj kagankagan » 05 Haz 2012, 14:41

haklısınız sonuna kadar arkadaşlar lakin kendimi frenliyemiyorum :) sayın msturan ayrıca projeyide yakından takip ediyorum lakin fiyat konusunda bi kesinlik olmadığı için onada umut bağlamak istemiyorum :) inş bende projeye dahil olabilirim.
Kullanıcı avatarı
kagankagan

Mesaj turbology » 05 Haz 2012, 15:19

Bende de başladı aynen gecen sene sendekı bı durum ve ınan frenleyemıyorsun kendını pulsar seiko sportura jacques lemans tissot prc 200 derken bırde seiko 5 sport aldım suanda o yuzden bunun bı sonu yok guzelce paranı bırıktır dogru ve ısabetlı bı karar vererek güzel bı otomatık saat al derım ben :thumbup:
Kullanıcı avatarı
turbology

Mesaj kagankagan » 05 Haz 2012, 15:40

kesinlikle sabretmek lazım lakin içim içimi yiyor dediğiniz gibi :)
Kullanıcı avatarı
kagankagan

Sonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Agk22 ve 141 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners