TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Tissot Modelleri Arasında Seçim Tavsiyesi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Tissot Modelleri Arasında Seçim Tavsiyesi

Mesaj Baran » 03 Haz 2012, 20:25

Bende daha cok kot ve blazer giyen biri olarak kesinlikle PRS516 alırdım.Kadran rengi ve kaliteli bileziğiyle sade ve spor bir havası var.
Kullanıcı avatarı
Baran

Mesaj arslanvolkam » 06 Haz 2012, 23:10

Arkadaslar bugun gidip butun tissot modellerini denedim. Le locleyi yasima gore(yasim 26) cok agir buldum. Visodate daha şık fakat resimlerden gordugum kadar begenmedim.Su saat koluma inanilmaz yakisti ve cok begendim..

Resim
http://www.esaatci.com/Urun/Tissot-T0356271105100-pmu599.html#urun_detay_tab3

saat cok sik ve kolda kendini gosteriyor bu saati almaya karar verdim. Bugun bir kac yerden fiyat aldim.Ugur saat 1550 tl dedi, viva saat diye bir yer 1500 tl dedi fakat buralar daha inecek gibi duruyor.Konyalisaat dalga gecer gibi 3500 tl dedi bende anlamadim, le locleyede 2500 tl dedi..

internettende en ucuz yukaridaki siteyi buldum, suan kararsizim nereden almam gerekir? baska alabilecegim daha uygun bir yer varmi?yurtdisindada 700$ civari fiyati..
Kullanıcı avatarı
arslanvolkam

Mesaj SeRxx » 07 Haz 2012, 11:09

buyrun bu saat hakındaki yorumlar :arrow: viewtopic.php?f=62&t=6020&p=73776#p73776
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj arslanvolkam » 16 Haz 2012, 10:30

serxx yazdı:buyrun bu saat hakındaki yorumlar :arrow: viewtopic.php?f=62&t=6020&p=73776#p73776

tesekkurler serxx, saati kolumda cok begendim peki su saatin fiyati biraz uygun gibi geldi bana alinirmi bu saat?

http://www.markafoni.com/product/2324965/

ayni saatin sanirim mekanizmalari farkli olan modelleri var fiyatlar arasindada cok fark, forumdada arattim saati cok degisik yorumlar gelmis bu saatle ilgili..
Kullanıcı avatarı
arslanvolkam

Mesaj SeRxx » 16 Haz 2012, 10:42

Linkteki PRS516 modelini çok beğeniyorum ve bu fiyat aralığında sürekli tavsiye ediyorum; hoşunuza gittiyse rahatlıkla bu modeli tercih edebilirsiniz :thumbup:
Bu fiyat uygun fakat sitenin garanti olayı nasıl acaba araştırmak lazım :idea:
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj Slayer39 » 16 Haz 2012, 11:36

serxx yazdı:Linkteki PRS516 modelini çok beğeniyorum ve bu fiyat aralığında sürekli tavsiye ediyorum; hoşunuza gittiyse rahatlıkla bu modeli tercih edebilirsiniz :thumbup:
Bu fiyat uygun fakat sitenin garanti olayı nasıl acaba araştırmak lazım :idea:

Serxx, anladığım kadarıyla bu modeli yakından takip ediyorsunuz, bilginiz var mı acaba bu modeli bayiden sıkı bir pazarlıkla almayı denesek bu fiyatı yakalamak mümkün mü? 6 ay önce Mersin'de Konyalı saate sordum, deri kayışlısına direk 1300 tl civarı bir fiyat çekti, biraz pazarlık yapayım falan dedim, resmi sitelerindeki fiyata, 1150 TL idi sanırım, kadar çekti, ama nakit paraya, oysa resmi sitelerinde taksit imkanı falan da var, hevesim kırıldı işin aslı. Diğer bayilere sorma şansımolmadı ama hevesimde kırıldı. Markafoni'yi bende takip ediyorum lakin sizler gibi üstadlarda hep "Bayiden alın, faturası şöyle olsun, garanti kartında ıslak kaşe + imza olsun" gibi telkinleri okuyorum, ama bayide fiyatı böyle anormal söyleyince moral motivasyon sıfır oluyor. Yani bir yanda markafoni 880 TL'ye satsın, üstüne bazı kartlara taksit imkanı falan, diğer taraftan bayi 1150 TL desin, bir de sıcak paraya. Ne yapmalı, 30% daha pahalıya ama bayiden mi alalım?
Kullanıcı avatarı
Slayer39

Mesaj SeRxx » 16 Haz 2012, 11:45

Slayer39 bir aralar aklımdaydı ve detaylı araştırma yapmıştım ama çok farklı model-markalara yöneldim. Mersin Forum'daki Konyalı Saat'te ben de bir ara Longines pazarlığı yaptım ama %15'ten fazla indirim yapmadılar. PRS516'nın 1400 Lira etiket fiyatı var bayiden iyi pazarlıkla kesin %30 indirim alabilirsiniz :thumbup:

Bayilerde kira vs. gibi giderler bindiği için fiyatların farklı olması çok normal. Mersin'de yaşıyorsanız indirim konusunda Adana'yı tavsiye ederim bazı yerlerden çok iyi indirimler alabilirsiniz ki bu modeli Adana'da 900 Liraya indirmiştim ;) :thumbup:
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj Slayer39 » 16 Haz 2012, 12:07

serxx yazdı:Slayer39 bir aralar aklımdaydı ve detaylı araştırma yapmıştım ama çok farklı model-markalara yöneldim. Mersin Forum'daki Konyalı Saat'te ben de bir ara Longines pazarlığı yaptım ama %15'ten fazla indirim yapmadılar. PRS516'nın 1400 Lira etiket fiyatı var bayiden iyi pazarlıkla kesin %30 indirim alabilirsiniz :thumbup:

Bayilerde kira vs. gibi giderler bindiği için fiyatların farklı olması çok normal. Mersin'de yaşıyorsanız indirim konusunda Adana'yı tavsiye ederim bazı yerlerden çok iyi indirimler alabilirsiniz ki bu modeli Adana'da 900 Liraya indirmiştim ;) :thumbup:

Formun genel yapısına aykırı olmazsa şayet Adana'da bana tavsiye edebileceğiniz bir bayi var mı?
Kullanıcı avatarı
Slayer39

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot] ve 149 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners