TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Swatch Cold Hour YRS403 Danışma ve Öneri

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Swatch Cold Hour YRS403 Danışma ve Öneri

Mesaj erensefertas » 31 May 2012, 23:21

Merhabalar; Ben Eren :) istanbulda yaşamaktayım üniversite öğrencisiyim ve mezuniyetim gelmekte ailem hediye almak istiyor bende kalıcı olması için saati tercih ettim iş yaşamında bi dertten kurtuldum :D saatler hakkında çok bir bilgim yok forumu da ülkü tavsiye etti :D swatch yrs403 model saatini çok beğendim koluma taktım denedim çok hoşuma gitti. Fiyatı 380-480 arasında değişiyor. Günlük yaşammımda ve takım elbiseyle de kullanmayı düşünüyorum 8-)

Resim

Saatin özellikleri

2007 Fall Winter Collection

Seri Adı : COLD HOUR

Çalışma Şekli : Analog Chrono

Kasa Cinsi : Çelik

Kordon Cinsi : Deri

Kasa Çapı : 41 mm.

Makine Cinsi : Quartz

Diğer Özellikler : Analog Chrono , 30M.Su geçirmezlik, Paslanmaz çelik kasa ve deri kordon , Tarih göstergeli ,Quartz makine

diğer resimler

Resim

Resim

Resim

Sizinde önerileriniz varsa beni çok memnun eder. Bütçem 300- 500 arasıdır aileye çok yüklenmemek lazım sonuçta hediye :D :D
Kullanıcı avatarı
erensefertas

Re: Swatch Cold Hour YRS403 Danışma ve Öneri

Mesaj Frax » 01 Haz 2012, 00:57

Bence bütçenize uygun güzel bir saat seçmişsiniz. Otomatik olsun takıntınız yoksa - ki yok bence :D - alınabilecek güzel saatlerden olduğunu düşünüyorum :thumbup:
Kullanıcı avatarı
Frax

Mesaj bizigi » 01 Haz 2012, 01:15

swatch benim ilk saatimdi üniversite yıllarında almıştım 12 senedir sorunsuz çalışiyor.güzel seçim.sadece yetkili serviste pil değişimi yapın ama
Kullanıcı avatarı
bizigi

Mesaj fursev » 01 Haz 2012, 02:18

Benim de adam akıllı ilk saatim swatch tur gayet güzel bir saat ama bence bu saat çok popüler bu ara o yüzden çok insanın kolunda görebilirsin yani bir yalınlığın kalmaz sıradan gelebilir sana sonradan
Kullanıcı avatarı
fursev

Mesaj erensefertas » 03 Haz 2012, 04:13

tavsiyeleriniz için teşekkürler iyi formlar
Kullanıcı avatarı
erensefertas

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Agk22 ve 144 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners