Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
Güzel öneri *dkmbismarck ama bence Sarc013 daha doğru bir seçim olur çelik bileklik ile zira sonrasında deri kayışa geçiş daha kolay oluyor maddi olarakta nispeten avantajlı oluyor
Offf nasıl bir duruş onlar ya Sarc017 muhteşemmiş, diğerleri de deri kayışla tam içime sinecek modeller gerçi. Para birimi TL olsaydı en geç 1 hafta sonra incelemesini sunardım sizlere
Bu arada sanırım konu başlığı anket haline getirilmiş, teşekkür ediyorum.
Bence 1000$ fiyatı fazlası ile hak eden bir saat belki 900$ civarına e-bay de denk gelebilir. Biraz sabredip sarc013 yada sarc017 modelini almanızı canı gönülden isterdim.