TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

3000 TL Bütçeye Kadar Sarı Silikon Kordonlu Saat Önerisi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Sarı Silikon Kordonlu Saat Önerisi?

Mesaj SeRxx » 31 May 2012, 23:00

Orjinalini çekmek kesinlikle kabülümüzdür ;) :thumbup:
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj Frax » 01 Haz 2012, 01:03

Bir an VSA Dive Master da bu renk var sandım ama yanılmışım diğer tüm renkler mevcut oysa ki :geek:

:arrow: viewtopic.php?f=75&t=2861&p=30450&hilit=victorinox#p30450
Kullanıcı avatarı
Frax

Mesaj Bond » 01 Haz 2012, 01:08

Frax yazdı:Bir an VSA Dive Master da bu renk var sandım ama yanılmışım diğer tüm renkler mevcut oysa ki :geek:

:arrow: viewtopic.php?f=75&t=2861&p=30450&hilit=victorinox#p30450

Sen yokken yenileri çıktı bunun ama gene sarı yok :D

Yeni Model: Victorinox Swiss Army Dive Master 500 :arrow: viewtopic.php?f=75&t=8519&p=121284&hilit=victorinox#p121284
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj Frax » 01 Haz 2012, 01:14

Yeni renkler de güzelmiş ama bence hala eksiklik var. Farklı renkleri moda markaları çıkarıyor gerçek üreticiler de çıkarabilir neticede birçok renk var, renk çeşitliliği gayet artırılabilir :thumbup:

Bence 2500 değil 25000 liraya bile bu saat zor bulunur en güzeli Nixon, Swatch vs alıp geçin kalan parayla başka saat alın :D

Resim
Kullanıcı avatarı
Frax

Re: Sarı Silikon Kordonlu Saat - 3000TL Bütçeye Kadar

Mesaj Bond » 01 Haz 2012, 01:28

Nixon falan bozar adamı :D Swatch olur ama :thumbup: Gerçi 3000 TL bütçeli olduğuna göre daha iyi segment bir saat isteniliyor.

Orta, üst ve ultra lüks segment bazı markalarda var aslında Ulysse Nardin Maxi Marine Diver, Chopard Gran Turismo, Graham Swordfish vb gibi ama bütçeyi aşarlar. Diğer arkadaşların belirttiği gibi bütçe dahilinde beğenilen ve sarı silikon kayışla uyumlu olacak bir modele ekstra kayış takmak çok daha mantıklı :thumbup: Tissot Moto GP bulursan bütçene uygun hatta daha azı olacaktır ;)

Resim Resim

Yellow G-Shock's :D

Resim

Bu arada sarı silikon kayışlı saat için Richard Mille RM028 Les Voiles de St Barth üzerine tanımam :champ: :super:

Resim

Bonus olarak ise RM 011 Felipe Massa Flyback Chronograph Carbon :champ: :super:

Resim

Son olarak ise bütçe dahilinde VSA modeline sarı silikon takılırsa nasıl olur görelim ve bu konudan ayrılalım :D

Resim
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Re: 3000 TL Bütçeye Kadar Sarı Silikon Kordonlu Saat Önerisi

Mesaj mucadeleci » 01 Haz 2012, 02:07

Benim bu tarz saatlere pek ilgim yok ama arada iyi alternatifler sunulmuş :thumbup:
Ben size Sarı silikon, Kordonlu saat değil ama Sarı SilikOn ve Kordonlu Saat fotoğrafı ekliyorum... :) :D

Bu Sarı Silik10
Resim

Bu da Kordonlu saat (İzmir kordon)
Resim

Bu müthiş :!: espriyi yapmıyacaktım ama kendimi tutamadım :lol: Hoşgörünüze ve yüksek espri anlayışınıza sığınıyorum...
Zamana and olsun ki.....
Kullanıcı avatarı
mucadeleci

Mesaj promise1907 » 01 Haz 2012, 03:55

@Bond Ulysse Nardin ve RM önerileriniz için sizi kınıyorum :D ama PS calışmalarınız içinde aynı anda minnettarım ;) dediğiniz gibi (hadi kayışı diyelim sonra kötü esprilere sebep oluyoruz ) değiştirmek zorunda kalacak gibi görünüyorum. Ama yok abi bunlardan hiç biri değil.. günlerdir dolaşmaktan bi hal oldum yok arkadas bir türlü "o saati" bulamıyorum.. :( bişey değil bigün sirkecide ki saatçilerden biri dövecek beni ama :lol:
Kullanıcı avatarı
promise1907

Mesaj Hsnmrycl » 01 Haz 2012, 05:16

:shock:
:o oh yooo :!:
mucadeleci tam yatacaktım, esprini okuyunca uykum kaçtı. biraz daha oturup hayatı sorgulayacağım.
nasıl bu noktaya geldik?
kimbilir...
öd tengri aysar; kişi oglı kop ölgeli törümiş.
Kullanıcı avatarı
Hsnmrycl

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Agk22 ve 146 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners