TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

2000 TL Bütçeye Yuvarlak Kasa Günlük Takmaya Uygun Spor Saat

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: 2000 TL Bütçeye Yuvarlak Kasa Günlük Takmaya Uygun Spor

Mesaj mertk » 31 May 2012, 01:28

Benim aklıma gelenelr oris diver date longines hydro ama hydro çelik bilezikli bir model.Türkiyede bulunmayan çok marka var bu fiyat aralığında.Sinn ler güzel bir tercih olabilir aslında ama Türkiyede bulunmuyor ne yazıkki.Onun dışında bu fiyat aralığındaki saat markaları davosa,damasko,epos,louis erard,mido,meistersinger.Çeşitlilik olsun diye aklıma gelen markaları yazdım sitelerinden girip modellere bakabilirsiniz ama bu fiyat aralığında longines veya oris güzel bir seçenek olur.
IVAN BEBEK BİR GÜN TÜRKİYE'YE YOLUN DÜŞECEK!!!
Kullanıcı avatarı
mertk

Mesaj mucadeleci » 31 May 2012, 07:26

Çok seçenek var ama konunun siyak ve sibakından aklıma bu geldi, Tissot Visodate fazla klasik geldiyse ve illa Visodate olacaksa "Visodate PR516" olabilir...
Resim
Zamana and olsun ki.....
Kullanıcı avatarı
mucadeleci

Mesaj cüs » 31 May 2012, 10:48

teşekkür ederim önerileriniz için. saatçiye gittim dün, "tissot ve longines satıyoruz. sen bu markaların istediğin modelini söyle getirtiriz" dedi. bu markalar, ayrıca seiko üzerinden alayım önerileri. çünkü diğerlerini alma şansım yok.

bir de internette bir kaç saat buldum burada paylaşsam sorun olur mu?
Kullanıcı avatarı
cüs

Mesaj SeRxx » 31 May 2012, 11:11

Size önereceğim saatler Kinetic mekanizmaya sahip; saat hareket ettikçe içindeki pil şarj oluyor. srx003 modeli dışındakilerde Auto Relay( 24 saat hareketsiz kalınca durur, siz hareket ettirince tekrar doğru zamanı bulup çalışmaya devam eder.) Perpetual Calendar(2100 yılına kadar takvim ayarı yapmaya gerek yok saate; 30-31'ler 28 şubat falan hepsini kendisi hesaplar.) gibi kullanıcı dostu özelliklere sahip :thumbup:

srx003
Resim

snp023
Resim

snp025
Resim

snp005
Resim
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj cüs » 31 May 2012, 11:22

evet bu saati görmüştüm, benim de hoşuma gitmişti. seçeneklerim arasında.

bir de dün saatçi dedi ki kinetikle otomatik aynı şeymiş. bunların farkı yok muydu?
Kullanıcı avatarı
cüs

Mesaj SeRxx » 31 May 2012, 11:32

Kinetik ve Otomatik tamamen farklı :thumbup:

Kinetic Mekanizma Detaylı Bilgi :arrow: viewtopic.php?f=49&t=1902#axzz1wQzDv8rf
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj fbolukbas » 31 May 2012, 11:34

Cüs, deri kordon hariç, longines hydroconquest tarfilerinize uyuyor sanki. O bütçeye otomatiğini (belki çok az bir farkla) alabileceğinizi düşünüyorum. Spor ve takım elbiseyle çok güzel duruyor. siyah kullanıyorum, mavisine de hala bakarım alsammı diye.
Birde bende deri kordon severken, iyi bir celik bileziğin de ne kadar yakıştığını ve güzel durduğunu anlamış oldum bu saat ile.
Kesinlikle düşünün, bir isviçre saati ve hediye olunca da çok uzun yıllar kullanılacak, saklanacak bir saat.

Resim

Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
fbolukbas

Mesaj Slayer39 » 31 May 2012, 12:23

asymptote yazdı:
cüs yazdı:bundan önceki saatimi pil değişimi için saatçiye götürdüm. adam arka kapağı çizdi sökerken, aldım elinden ben de :D

Why hi one why.. Kusura bakmayın içimden geldi :D ;)
Kordon değişimi basit bir işlem, onu sıkıntı yapmayın, size öğretiriz nasıl yapacağınızı.. ;)

Asymptote Üstad, formda kordon-kayış değişimini anlatan bir başlık bulamadım, şayet bunu bize görsel olarak anlatırsanız memnun oluruz, hem de formdaki arkadaşlar faydalanmış olur. Sizden bu konuda bir başlık beklesek :geek:
Kullanıcı avatarı
Slayer39

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot] ve 163 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners