TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

3000-4000 TL Omega,TAG Heuer,Oris veya Alternatif Öneri

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: 3000-4000 TL Omega,TAG Heuer,Oris veya Alternatif Öneri

Mesaj msturan » 29 May 2012, 23:48

Az kaldı, son 10 gün serxx :champ:
Eğer bir Patek Philippe'e sahipseniz, artık ölebilirsiniz demektir. Mission Completed.
Kullanıcı avatarı
msturan

Mesaj ferhatugur » 30 May 2012, 00:10

aslında ikinci el forumuna baktım ama sizin mesajdan sonra tekrar baktım ve 3 tane gözden kaçırdığım saati gördüm...

bunlar hakkındaki yorumlarınız nelerdir?? öncelikle fiyat yorumları olabilir çünkü üçüde istediğim tarz saatler

viewtopic.php?f=35&t=4683#axzz1wIHcRI7i (hala satılık mı bilmiyorum)

viewtopic.php?f=35&t=6044#axzz1wIHcRI7i (aynısı ebay de 2000usd civarı???)

viewtopic.php?f=35&t=3596#axzz1wIHcRI7i (aslında bu istediğim saatlerden birisi ama kutu,evrak olmadan da içime sinmiyor nedense)
ROLEX MILGAUSS 116400-GV...tek hayalim...
Kullanıcı avatarı
ferhatugur

Mesaj msturan » 30 May 2012, 00:41

Açıkçası bu aralıkta ciddi fiyat araştırması yapmadığım için fiyatlar hakkında oldukça bilgisizim ama ilk saat çok pahalı geldi.. Tabii kanada doları 1.1 TL falan olmadıkça :) Carrera'yı ben olsam ciddi ciddi düşünürdüm, ama belki de forumda ikinci elde yardımcı olacak kişiler olabilir size. Onlar okuyunca buraya bir şeyler yazacaktır diye düşünüyorum, ama özellikle Drk'un ikinci elde bu fiyat aralığında çok kişiye yardımcı olduğuna tanık olduğumu hatırlıyorum. İlanların hala aktif olup olmadığını da üyelere ÖM atarak öğrenebilirsiniz :thumbup:

Not: Omega Bond'un fiyatı en son 4600'lere kadar inmiş, ben hala 4000 CAD sanıyordum :D Bu durumda iyi bir fiyat bence.. Ama dediğim gibi, bunlar çok bilinçsizce yapılmış yorumlar, bir bilenin yorumu daha mantıklı olacaktır :thumbup:
Eğer bir Patek Philippe'e sahipseniz, artık ölebilirsiniz demektir. Mission Completed.
Kullanıcı avatarı
msturan

Mesaj drk » 30 May 2012, 01:23

Büyük saat istiyorsanız omeda dynamic olmaz, çapı 38mm, küçük bir saat. Benim de tavsiyem omega veya tag heuerden kronograflı bir saat :thumbup:
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj AboveTheRim » 30 May 2012, 02:02

Milgauss'u eledik gelecek güzel günlere mi bıraktık ferhatugur :D Peki,

1. Omega SpeedMaster Date (15 modeli var)

http://www.omegawatches.com/gents/speedmaster/date/32330404006001

2.Maurice Lacroix Les Classiques Chronographe Automatique

http://www.mauricelacroix.com/#COLLECTION/LES%20CLASSIQUES/GENTS

3. Hamilton Jazzmaster AutoChrono (17 modeli var)

http://www.hamiltonwatch.com/en/gents/american-classic/jazzmaster/auto-chrono/H32616133

Ben açıkçası kronolu ve tarih göstergeli modelleri daha çok beğeniyorum ve bu fiyat bandındaki saatler için bu modelleri seçerdim. Benzer hatları olan kronografsız modeller bir tık daha ucuz olacaktır.

Tag Heuer'i forumumuzda bunca kullanıcısı varken bu sıralamaya sokmak istemedim. Belki 1. olur belki daha başka. Biraz, daha tecrübelilere; daha çokta, sizin zevkinize, içinize sinmesine kalmış :thumbup: Kolay gelsin
Mutluluk başarıya, başarı ise zamanı değerlendirmeye bağlıdır.
Kullanıcı avatarı
AboveTheRim

Mesaj Emre » 30 May 2012, 02:21

3000-4000 TL cok guzel bi butce ama prestijli bi baslangic icin kiyilarda gezen, mutevazi bir giris icin ise yuksek bir butce.

Eger alacaginiz saat ilk mekanik saatiniz olacaksa 600-700 TL civarlarindaki swiss modellerle bir giris yapip kalan butceyi ise saklamaniz en dogrusu bence. Bunun size 2 getirisi olacaktir. Birincisi, ister istemez saatlerin icine dusecek ve surekli saat arastiracaksiniz ve bundan sonraki tercihinizi yaparken daha da olgunlasacaksiniz. Ikincisi de, heyecanla yaptiginiz bir secimden ileride pismanlik duymayacaksiniz, duysaniz bile bu pismanlik oldukca telafi edilebilir miktarlara esit olacak :)
T S F = P A Y L A Ş I M
Kullanıcı avatarı
Emre
Editor

3000-4000 TL Omega,TAG Heuer,Oris veya Alternatif Öneri

Mesaj sercankaf » 30 May 2012, 08:02

emre08'in her cumlesine katiliyorum.
Coming together is a beginning. Keeping together is progress. Working together is success.
Kullanıcı avatarı
sercankaf

Mesaj Archimed » 30 May 2012, 11:52

Merhaba Ferhat,

Bana kalırsa önce birkaç saatçiyi gez, vitrinleri incele, beğendiğini bileğine tak, daha sonra zaten hangi modeli istediğini daha kolayca seçersin.

Satılık forumundaki pek çok saati makul fiyattan alabilirsin.

Omega Speedmaster güzel bir saattir, ancak bütçen 3.000-.4000 TL civarındaysa ikinci el temiz bir Speedmaster bulabilirsin.

İkinci el saatin şu faydası olabilir; bir süre sonra saatten sıkılıp farklı bir modele yönelirsen; fazla zarar etmeden elinden çıkartabilirsin. Yani ikinci el aldığın saati aynı fiyata elden çıkartabilirsin, bu durumda saati kullanman yanına kar kalır.

Marka olarak Omega, Longines, Oris ve Tag Heuer arasında seçim yapmanı öneririm. Ben Hamilton'a 3.000-4.000 TL vermeyi düşünmezdim.

Bende Omega Seamaster var, quartz olanından aldım. Çok memnunum. Kadranı dalgalı olan model, yeni olanlarının kadranı bildiğim kadarıyla düz. Eğer bu saati almamış olsaydım, herhalde yine aynı saati veya Oris'in diver'larından birini alırdım.
Kullanıcı avatarı
Archimed

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Agk22 ve 141 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners