TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

3000-4000 TL Omega,TAG Heuer,Oris veya Alternatif Öneri

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: 3000-4000 TL Omega,TAG Heuer,Oris veya Alternatif Öneri

Mesaj ferhatugur » 29 May 2012, 18:42

o tek hayal şu an çok zorluyor beni ama inanın aklımda başka saat yok desem yalan olmaz...

resmen vuruldum MILGAUSS a :super: ama GV olan modele...hatta biyere sordum 2.el 6000 USD çektiler.nakitte ne kadara iner bilinmez tabi...şeytan diyor kredi çek git milgauss al :twisted:

Not : racing,diver diye bir seçimim yok.hangisi olursa artık... (o bayan model acemiliğe gelmiş,kaldırdım :lol: )
ROLEX MILGAUSS 116400-GV...tek hayalim...
Kullanıcı avatarı
ferhatugur

Mesaj drk » 29 May 2012, 20:43

Sahibinden linkindeki tag heuer çok pahalı, mağazadan kullanılmamışı daha ucuza alınıyor o saatin.

Diğer tag heuerlar eski modeller ve çok pahalılar. Omega Dynamic benim çok hoşuma giden bir saat ama bileğinizde denemeden almayın, ülkemizde bulmak imkansıza yakın.

Çok marka, model var, daha belirgin özellikler belirtirseniz model sayısını azaltabiliriz :thumbup:
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj ferhatugur » 29 May 2012, 23:23

Drk yazdı:Sahibinden linkindeki tag heuer çok pahalı, mağazadan kullanılmamışı daha ucuza alınıyor o saatin.

Diğer tag heuerlar eski modeller ve çok pahalılar. Omega Dynamic benim çok hoşuma giden bir saat ama bileğinizde denemeden almayın, ülkemizde bulmak imkansıza yakın.

Çok marka, model var, daha belirgin özellikler belirtirseniz model sayısını azaltabiliriz :thumbup:

Omega Dynamic modeli dediğiniz gibi burda bulmak zor,o yüzden alırsam takıp denemeden alıcam ama zaten ne kadar kötü dururki? diyip alıcam...

evet bende bu forumu keşfetmeden önce sadece Omega alıcam diyordum ama forumu okuduktan sonra aklım karıştı açıkçası ve bu konuyu açma gereği duydum...

o zaman biraz kısıtlama yapiyim... otomatik,çelik kayışlı,biraz büyük ve sportif model (kronolu olursa makbule geçer) istiyorum desem model sayısı azalır mı?? :D

yada en sonunda gidip iki saat birden alıcam tatmin olmak için :thumbup:
Kullanıcı avatarı
ferhatugur

Mesaj ferhatugur » 29 May 2012, 23:29

yada diyorum temiz bir speedmaster bulup onu aliyim...aradığım herşey var o saatte desem yalan olmaz...ama dediğim gibi forumu okudukça aklı karışıyor insanın :D çünkü gerçekten çok güzel saatler var...

bugün 2.el satan bir mağazayı aradım 2000 usd fiyat çektiler ve kutu,sertifika hiçbirşey yok...

Not : ustalar heyecanımı mazur görün,çok konuşuyorum gibime geliyor ama iyi ve prestijli bir saat almak istyorum...forumu okumadan önce her swiss made saat kraldı gözümde :D mesela şu an iki tane burberry var bende ama burayı okuduktan sonra takasım gelmiyor saatleri...zaten yeni saat alınca birini satmaya karar verdim...
Kullanıcı avatarı
ferhatugur

Mesaj msturan » 29 May 2012, 23:35

ferhatugur, ben 3000-4000 liraya kaliteli bir saat almak istiyor olsaydım kesinlikle forumun satılık saatler bölümünü gözden geçirirdim.. Özellikle bir de Omega-Tag markalarına bakıyorsanız önerim daha da mantıklı olacaktır :thumbup:
En son msturan tarafından 29 May 2012, 23:46 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Eğer bir Patek Philippe'e sahipseniz, artık ölebilirsiniz demektir. Mission Completed.
Kullanıcı avatarı
msturan

Mesaj SeRxx » 29 May 2012, 23:44

msturan yazdı:ferhatuygur, ben 3000-4000 liraya kaliteli bir saat almak istiyor olsaydım kesinlikle forumun satılık saatler bölümünü gözden geçirirdim.. Özellikle bir de Omega-Tag markalarına bakıyorsanız önerim daha da mantıklı olacaktır :thumbup:

Msturan klavyene bereket :D
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj msturan » 29 May 2012, 23:46

serxx yazdı:
msturan yazdı:ferhatuygur, ben 3000-4000 liraya kaliteli bir saat almak istiyor olsaydım kesinlikle forumun satılık saatler bölümünü gözden geçirirdim.. Özellikle bir de Omega-Tag markalarına bakıyorsanız önerim daha da mantıklı olacaktır :thumbup:

Msturan klavyene bereket :D

serxx :D Bu sıralar isimlerle alakalı sıkıntım var ama, hayırlısı :D
Eğer bir Patek Philippe'e sahipseniz, artık ölebilirsiniz demektir. Mission Completed.
Kullanıcı avatarı
msturan

Mesaj SeRxx » 29 May 2012, 23:48

Senin Mersin havası alman gerekiyor Msturan ;)
Kullanıcı avatarı
SeRxx

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Agk22 ve 144 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners