TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Saatin Sosyal Boyutu

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Saatin Sosyal Boyutu

Mesaj mehmetalpcan » 29 May 2012, 23:07

öncelikle saat severlerin kafasını bulandırmak için bu başlığı açmadım.saat kişinin max. ne kadar bütçesi olmalıdır.ne kadar max bütçe ayırmalıdır.saat'i peşinmi taksitlemi almalı.aldığı saati max ne kadar kullanmalı.ulaşması zor olan saate aşık olup bütçesini mahvetmelimidir.bir hobimi yoksa onu yıpratan bir zevk olmalımı.saati bekleyip yurt dışından daha hesaplı alabilirmi.saat onu koluna takan kişi ile yaşlanmalımı?.selamlar.
içki bütün kötülüklerin anasıdır Hz Muhammed SAV.
Kullanıcı avatarı
mehmetalpcan

Re: saat'in sosyal boyutu

Mesaj asymptote » 29 May 2012, 23:11

Sorular.. sorular.. :D
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj Thevenin » 29 May 2012, 23:13

Vardi boyle konular... :D Hepsini " Saat Hezeyani " adi altinda toplayayim bir ara.
Thevenin
Kullanıcı avatarı
Thevenin

Mesaj SeRxx » 29 May 2012, 23:22

İçinden nasıl geliyorsa Mehmetalpcan, ver coşkuyu :champ: Bu tamamen kişisel bir durum standardı yok.
Güzel bir hobi ama daha önemli ihtiyaçları erteletecek bir hobi olmamalıdır asla, bu işten zevk alınmalıdır :thumbup:
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Re: Saatin Sosyal Boyutu

Mesaj ErsinGS » 29 May 2012, 23:33

en iyisi tamamen doğaçlama takılmak ;)
Kullanıcı avatarı
ErsinGS

Mesaj drk » 30 May 2012, 01:46

Cevaplayayım elimden geldiğince efenim :)

Bütçede sınırı siz belirlemelisiniz. Nakit parayla alışveriş çoğunlukla daha karlıdır. Saat tamamen zevk işi, asla bir öncelik veya gereklilik değildir. Hayat standartımı düşürme pahasına tutup lüks tüketime para harcamam. Adı üstünde lüks tüketim, aslında kapitalizmin cebimizdeki parayı hoşça sömürme yollarından biri. Bize para harcatarak diğerlerinden sıyrıldığımızı zannedip, kendimize özel hissetmemize neden olan bir aldatmaca. Oyuna gelmeyin, sadece keyfini sürün. İlginç birşey anlatayım. Geçende bir müzik dinledim, şunu bir daha açayım dedim, klip yıkılıyor :D Baktım adamın kolunda AP ROO, yanında baldırı çıplak kızlar, su gibi para harcanmış belli, bir ara öyle bir gaza gelmişimki sanki bende ROO alırsam onun gibi bir hayatım olur zannettim :D Baya hayallere dalmışım :D Benim saatlere ilgim var diye böyle oldu, bir başkası oradaki giysiyi görür, birisi içeceği, birisi mekanı, vs. Yani saat saattir, hayatımın anlamı değil. Genelde yurtdışı daha avantajlı gibi gözüksede çoğu saat için yurt içi alışveriş daha mantıklı. Ben yaşlanırken saat eskiyebilir, kendi bileceği iş ;)

Bu arada klip de buydu, hd izleyin ;) Gevezelik yaptım kusura bakmayın :D

Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj Thevenin » 30 May 2012, 05:03

Drk yazdı:Baktım adamın kolunda AP ROO, yanında baldırı çıplak kızlar, su gibi para harcanmış belli, bir ara öyle bir gaza gelmişimki sanki bende ROO alırsam onun gibi bir hayatım olur zannettim :D Baya hayallere dalmışım :D

Adam kapitalist duzene ozet gecmis beyler :D
Thevenin
Kullanıcı avatarı
Thevenin

Saatin Sosyal Boyutu

Mesaj mlm » 30 May 2012, 05:57

Doruk :champ:
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullanıcı avatarı
mlm

Sonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: recklesstr ve 94 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners