Sitenizin yeni ve son üyesiyim. Sizlerden saat konusunun profesyonelleri olduğunuz için yardım almak istiyorum. Saat ile ilgili neredeyse hiçbirşey bilmiyorum. Bunu belirtmek istedimki lütfen yazacağım cevaplarda sürçü lisan edersem hoş görün.
Yardım almak istediğim konu yakın zamanda almayı planladığım HAYATIMIN İLK SAATİ. Siz saat bilgelerinin fikirlerine güveniyorum. Yaşım 25, üniversitede akademisyenliğe yeni başladım ve erkeğim. Sıklıkla klasik bir giyimim olmakla birlikte iş dışı spor giyinmeyi tercih ederim. Bu bilgileri belki saat seçimimde etkili olabilir düşüncesi ile paylaştım.
Almayı planladığım saat için ayırabileceğim bütçe benim için cezbediciliğine göre 400-800 TL arası olur belki biraz daha fazla. Saat konusunda yardım almak istememin asıl nedeni saatlerin sahte mi orjinal mi ya da orjinal ise fiyatının gerçekten uygun mu yoksa fahiş mi olup olmadığını tam bilemeyecek olmamdır.
Özellik olarak saatimde görmek isteyeceğim bir başka taraf ise tasarımının nevi şahsına münhasır yani biraz özgün tasarımı olan ve özel hissettirebilecek bir saat olması. Ayrıca tüm sanatkarların sanatlarını göstermek ve beğendirmek istemekleri gibi ben de saatimin elbetteki sanatkarı olmamakla birlikte tercih edeni olacak olmam sebebiyle seçimimin farkedilir bir seçim olmasını isterim.
Fiyat aralığı içinde lütfen uygun tercihlerinizi paylaşır mısınız, yada ek olarak vermem gereken bir bilgi varsa belirtir misiniz? Şimdiden çok teşekkür eder ve tüm üyelerin özel saatlerine güzel saatler dilerim