Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
pis7li yazdı:Biz bayanlar görselliği seviyoruz saatte, peki Fossil mi Tommy mi desem? ve neden diye sorsam.
Erkek arkadaşınıza aldığınız için onun görselliğe önem verip vermemesi önemli Fossil ve Tommy kalite olarak birbirine yakın markalar. Yanlış hatırlamıyorsam Diesel'in saatlerini de Fossil üretiyor.
O yorumu ben yapmıştım ve bizzat şahit olduğum bir şey. Malesef moda markalarının çoğunda aynı durum var. Olaya o kadar da kötü bakmayın erkek arkadaşınız sıkılına kadar saat çok rahat görevini yerine getirecektir
25TL abartı bir rakam, aslında daha ucuz Beklentiler önemli bu durumda. Gösteriş ve kendini belli etme mi, kalite ve uzun ömürlülük mü? Her ikisi de olunca fiyatlar artıyor.
Sorun değil, aldığımız nice markalı şeyin o paraları haketmediğini biliyoruz. Aslında tek beklentim onun beğenmesi, ikimiz de saatten anlayan insanlar değiliz