Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
Bence de Seiko Chronograph veya Tissot. İlerde erkek arkadaşınız çok daha pahalı saatlere sahip olsa bile; bir Seiko veya Tissot her zaman zevkle kullanılabilir ve diğer saatleri arasında farklı bir yeri olur. Seiko veya Tissot'a vereceğiniz her kuruş değecektir.
"Dalgalandığın yerde ne korku, ne keder... Gölgende bana da, bana da yer ver ! Sabah olmasın, günler doğmasın ne çıkar. Yurda ay yıldızın ışığı yeter." Arif Nihat Asya
Bugün erkek arkadaşıma saat&saatten Tommy Hilfiger marka saat aldım yorumları okuyunca pişman oldum.
Aslında Fossil almaya gitmiştim aşağıdaki modeli ama ne olduysa elimde Tommy marka bi saatle çıktım.
Eğer daha fazla pişmanlık yaşarsam sabahın köründe gidip değiştiricem. Bu arada Tommy e 340 lira verdim Fossil'de o civardaydı. sizce fazla mı bu saate?