Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
Bana 7500 tl fazla geldi fiyat olarak.Biraz daha bütçeyi artırıp omega po 8500 terchi edilebilir bence hemde inhouse bir kalibre olur.Smp ve eski po da aşağı yukarı 6500-7500 tl aralığındalar.Bende breitlingi daha şık buluyorum smp modeline göre ama smp nin ayrı bir tarzı var bu saatlere göre.Ama po yu breitling e tercih ederim eskisinide yenisinide.
Zaten denemeden almam mumkun degil cunku yurtdisindan getirtme isi sikintili. Kisa bir sure icinde Turkiye' ye gelecegim birkac haftaligina, ancak o zaman alabilirim..
amazon'dan gift option ve international shipment seçenekleri enteresan bir şekilde iki saat için de mevcut olmakla birlikte, bu segmentte görerek dokunarak almanızı öneririm.
Kasa, kadran, bilezik bence Omega'da daha güzel fakat Semaster'ların sevmediğim bir tarafı -daha doğrusu tüm saatlerde sevmediğim bir ayrıntı diyebilirim- çelik saatte renkli bezelden nefret ediyorum. Bu beni yukarıdaki seçenekler arasında kesinlikle Breitling'e daha fazla yaklaştırdı. Ama mavi bezel olmasaydı kesinlikle Omega derdim.
Bence omega tercih edilecekse siyah kadranida var yeni cikan modelde ayrica benim hatirladigim siyahin bu sekilde dalgali olan versiyonuda vardi omeganin sitesinde.Bence yenilenen modelini almak daha mantikli geliyor fiyatlarida aynidir zaten.Benim tercihim siyah kadran olurdu.