Güzel iltifatlarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim,beni şımartıyorsunuz
Saatin sahibi kıymetini bilince bizlerin işi daha kolaydır,sonuçta bakış açısı değişebiliyor yıllar içerisinde bir çok şeyle karşılaşıyorsunuz bir saatçi olarak rolex saatine 300 lira dediler diye saat senin olsun diye saatçiye bırakanlardan tutunda bunun yanında 5 liralık saatine 50 liraya baron kayış taktıranda gördük,
Güzelim Omega 1012 mekanizmanın sadece otomatik çarkı değişecek diye hiç bir saatçiye hatta servisine bile güvenemediği için yaptırmayıp yıllarca çekmecede yatırdıktan sonra seiko5 ile takas yapanı da .

Ancak hiç birine kızmadım hepsini anlamaya çalışarak piştim ve arındım , artık bu işi sadece para için yapmadığıma çoğunuz şahit oldunuz .
Yıllarca çekmecede kalan bir saati hayata döndürmek emin olun beni sizden daha çok mutlu ediyor.
Ben tatile gittiğim zaman denize girmem gece gündüz etraftaki dağları,tepeleri ,ormanları gezerim,Kazdağlarında,Fethiye,Bodrum,Marmaris,İzmir kısaca akdeniz ve egede ayak basmadığım tarihi eser,
girip saatlerce içinde oturmadığım kaya mezarı yoktur herhalde.
Ayrıca eşimde tarih ve coğrafya öğretmeni

Dediğim gibi sizler saatinizin değerini biliyorsunuz ki bu değer para değil manevi değerdir,saatçilerin bir çoğunun bunu anlamasını beklemeyin çünki hatıra manevi değeri olan saat başkadır onu tamir etmek saatçilikten öte birşeydir.