Edit: yorum gelmiş

---Tapatalk---
Analyzer yazdı:Glorfindel yazdı:Drk yazdı:Bu fiyatlara alabileceğiniz daha iyi otomatik bir saat yok.
İlla otomatik olsun diye bir derdim yok, pilli saat de önerebilirsiniz.
Birde otomatik saatin pilsiz olması dışında pilli saate göre bir avatajı var mı?
Öncelikle kullanması çok keyiflidir, daha uzun ömürlüdür, saniyesi akarak ilerler ki bu görsel olarak da çok güzeldir, ikinci elde çok daha az değer kaybeder, içlerinde elektronik bir devre değil tamamen çark sistemlerinden oluşmuş görsel ve mekanik bir şölen vardır. İlk etapta bunlar geldi aklıma zorlasak çıkar heralde biraz daha
mlm yazdı:Ben farklı bir rengini (SNK809) kullandım, bütçeniz bu aralıkta ise alınıp uzun yıllar kullanılabilecek, bilekte guzel duran bir otomatik saat.
Yine bu fiyatlarda Casio nun SGW 100 modeli de cok guzel ve yine uzun yıllar sizi memnun edecek dijital bir saat..
Bir araştırın isterseniz..
serxx yazdı:Bu modeli kullanan arkadaşların hepsi cok memnun, beğendiyseniz rahatlıkla alabilirsiniz Drk'un dediği gibi bu fiyata daha iyisi yok ...
Edit: yorum gelmiş
---Tapatalk---
Analyzer yazdı:O gücünün ne kadar dolu olduğuna bağlı ama eğer siz bir bütün gün kullanırsanız muhtemelen ortalama diğer iki gün durmaz saat.
mlm yazdı:Donanımhaberde Saatler başlığında yazan bir arkadasımızdan bundan 1,5 yıl kadar önce 100 TL ye almıştım, nicki Polish, oradan bir ulaşın dilerseniz, belki yardımcı olabilir zira o dönemdeki alışverişimizde bana cok yardımcı olmuştu sagolsun her konuda..
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Bu forumu gezen kullanıcılar: Agk22 ve 147 misafir
|