TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Roamer Trekk Master veya Tissot T-Touch Expert Seçim Önerisi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Roamer Trekk Master veya Tissot T-Touch Expert Seçim Önerisi

Mesaj seruvenci » 17 May 2012, 23:00

Merhabalar...
Genellikle bol fonksiyonlu saatleri seven biriyim, özellikle de barometre ve altimetreyi sıkça kullanıyorum ve şu an bir tane Tissot t-touch model saatim var...

Bugün aslında evden yeni bir tane Tissot T-touch extreme almak için çıkmıştım ancak cadde de yürürken saatçinin birinin vitrininde Roamer Trekk Master gördüm ve çok beğendim, ancak içeriye girip fiyat bile sormadan yoluma devam ama Roamer aklımdan çıkmadığı için tissot'u da almadım... Daha sonradan nette doyurucu bi fiyat bilgisine de ulaşamadığım için bir de size sorayım dedim...

Siz olsanız hangisini önerirsiniz?

Şimdiden teşekkür ederim...

roamer treek master ahkkında bilgi
http://roamer.ch/en/trekk-master.html
Kullanıcı avatarı
seruvenci

Re: Roamer Trekk Master veya Tissot T-Touch Expert... Hangis

Mesaj asymptote » 17 May 2012, 23:08

Sizi suunto paklar seruvenci ;) ==>http://forum.saatforumu.com/viewtopic.php?f=12&t=8249&hilit=ambit#axzz1v9wwq1vr
mücadeleci'miz vardı şimdi bir de seruvenci'miz oldu, ;) hoşgeldiniz foruma :champ:
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Re: Roamer Trekk Master veya Tissot T-Touch Expert Seçim Öne

Mesaj drk » 17 May 2012, 23:21

Tissot yerine protrek veya suunto tavsiye ederim :thumbup:
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj seruvenci » 17 May 2012, 23:28

aslında her ikisinden de kullanıyorum ama suunto'dan açıkcası pek memnun değilim :( arkadaşlarım kafa buluyolar benimle... şöyle ki; suunto nun dalış bilgisayarları geleneksel metodlarla ölçüm yapıyorlar, aslında doğru olanda bu... ama uygulamaya gelince, ben deko durağında beklerken yüzeye çıkmak içn arkadaşlarım takımlarını çıkarıp güneşleniyo oluyorlar:) çok kötü bi durum:) ama çok iyidir tabi ama trekk master da tkaıldım kaldım... bu arada gönderdiğiniz linkteki saatte çok hoş...
Kullanıcı avatarı
seruvenci

Mesaj avsu07 » 18 May 2012, 09:40

Bende hem Suunto hem de protrek serisinden saatler var ve ikisinden de memnunum. Dalış için Suunto D6İ'nin çelik bilezikli olan modelini kullanıyorum. Tamam arkadaşlarımdan sonra yüzeye çıkıyorum ama en azından sağ salim çıkıyorum. Dalış algoritmalarını ciddiye almamak olmaz, amerikan ordusu yıllardan beri testler yapıyor ve hesaplamalarda bu veriler değişik bilim adamları tarafından analiz edilip tablolar ve algoritmalar oluşturuluyor. Suunto'nun tek işi bu tür ekipmanlar üretmek , bu nedenle kullanıcısını asla zor durumda bırakmayacak ürünler üretip buna göre programlama yapıyor.

Gelelim treking ve dağcılık için yapmış olduğu saatlere, bu saatlerde bahsettiğiniz sıkıntıyı yaşamanız imkansız. Nihayetinde saat anlık olarak aldığı veriyi hemen sizinle paylaşıyor. Bir deco durağı, derinlik uyarısı, uçuş yasağı gibi durumlar olmadığından bu konuda bir sıkıntı yaşamazsınız.

Eğer alacağınız saati bu tür bir faaliyette kullanacaksanız SUUNto Ambit ismi hariç mükemmel seçim. Ancak Core serilerinden farklı olarak Ambit modellerinde derinlik ölçer yok. Ancak tam zamanlı GPS, 3d pusula, altimetre, barometre, termometre, kalp atım hızı ölçümü, bunların bilgisayara atılıp yorumlanması, yaptığınız spora göre programlama yapıp sizin gelişiminizi takip edip öneri getirmesi vs vs.
Kullanıcı avatarı
avsu07

Mesaj seruvenci » 18 May 2012, 15:39

aslında ben dalış özelliklerini kötülemek maksatlı değilde, geleneksel olduğunu belirtmek için yapmıştım... ama ambit'i deneyeceğim... teşekkür ederim ilginiz için...
Kullanıcı avatarı
seruvenci

Mesaj seruvenci » 28 May 2012, 22:39

ambit siparişi verdim az önce... hadi bakalım girdiniz kanıma :)
Kullanıcı avatarı
seruvenci

Mesaj avsu07 » 29 May 2012, 10:26

Hadi bakalım, hayırlısı olsun :D
Kullanıcı avatarı
avsu07

Sonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Agk22 ve 144 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners