TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Chrono24'deki T羹rk Sat覺c覺lar Hakk覺nda Yorum

Hakk覺nda Bilgi Almak 襤stediiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, Saat Dan覺ma Platforumu B繹l羹m羹nde Yeni Saatinizle 襤lgili B羹t癟e ve Marka/Model Bazl覺 Tavsiye ve Kullan覺c覺 Tecr羹besi Talebinde Bulunabilirsiniz. D羹羹n羹len Kriterlerin Detayl覺 Olarak Belirtilmesi yelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmas覺n覺 ve Tecr羹belerini Paylamalar覺n覺 Salayacakt覺r. L羹tfen A癟t覺覺n覺z Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir eklinde Yazmay覺n覺z. Sorulan Saatin Model Fotoraf覺, zellikleri ve ncelikle Kendi Yorumlar覺n覺z覺 Ekleyerek Sorunuz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Chrono24'deki T羹rk Sat覺c覺lar Hakk覺nda Yorum

Mesaj cagatay10 » 17 May 2012, 18:24

Chrono24.com' u buyuk ihtimalle bircogunuz biliyorsunuzdur. Oradaki bazi Turk saticilar en azindan bence enteresan uygunlukta ilanlar acabiliyorlar. Ancak benim merak ettigim sey ne kadar guvenilir olup olmadiklari. Ozellikle Sami Saat' te ve Sadan Saat ' te kafama yatan birkac ilan gordum. Aranizda daha once bu yerlerden alisveris yapmis olanlar varsa ve yardimci olurlarsa pek sukela olur. Tabi bir de benim kafama yatti dedim ama uzun zamandir Turkiye 'de yasamiyoum, dolayisiyla ilanlardaki saatlerin baska yerlerde daha ucuza bulunabilme ihtimali varsa onu da paylasirsaniz sevinirim (Ne kadar devrik bir cumle oldu.).

Arz ederim..:)
Zaman insanlar覺 deil, armutlar覺 olgunlat覺r覺r...
Kullan覺c覺 avatar覺
cagatay10

Ya: 41
Kay覺t: 01 Haz 2011, 20:21

Chrono24' deki Saticilar Hakkinda

Mesaj vincefb » 17 May 2012, 19:17

Cagatay, ben Samiwatches'den alisveris yaptim ve gercekten memnun kaldim :thumbup: saati gormeden aldim ve soylediklerinden bile daha fazla temizlikte bir AP ROO PANDA sahibi oldum. Gonul rahatligiyla alisveris yapilabilir ama fiyat arastirmak faydali ;) benim aldigim fiyat gercekten piyasanin altinda idi :) kutu acilisi yapmistim inceleyebilirsiniz :arrow: http://forum.saatforumu.com/viewtopic.php?f=13&t=8753#axzz1v9IGmcaf
Kullan覺c覺 avatar覺
vincefb

Kay覺t: 11 Au 2011, 13:28

Re: Chrono24'deki T羹rk Sat覺c覺lar Hakk覺nda Yorum

Mesaj baretti » 17 May 2012, 23:11

bende almak istiyorum ama g羹venemiyorum. Fikirleriniz 癟ok 繹nemli.
Kullan覺c覺 avatar覺
baretti

Kay覺t: 15 ub 2011, 08:54

Re: Chrono24'deki T羹rk Sat覺c覺lar Hakk覺nda Yorum

Mesaj razz » 17 May 2012, 23:19

Chrono24, profesyonel anlamda saat ticareti ile uraan ah覺s ve firmalar覺n faliyet g繹sterdii, ticari bir mecrad覺r.. Yurtd覺覺nda yaad覺覺n覺z覺 da hesaba katarak, uluslararas覺 al覺veri imkan覺n覺z覺 forum mant覺覺yla hareket eden sitelerin sat覺 k繹elerinde deerlendirmenizi tavsiye ederim.. Bu sayede sadece esnaf deil bizler gibi son kullan覺c覺lar taraf覺ndan listelenen 羹r羹nlere de ulama ans覺 yakalam覺 olursunuz..
rn.; http://forums.timezone.com/index.php?t=threadt&frm_id=32 veya http://forums.timezone.com/index.php?t=threadt&frm_id=71 gibi..

Bunun yan覺s覺ra ebay de size hem esnaf hem de son kullan覺c覺lara ait 羹r羹nlere ulama ans覺 veren bir dier alternatiftir..
" The difference between men and boyZ is the price of their toyZ "
Kullan覺c覺 avatar覺
razz

Ya: 48
Kay覺t: 18 Ara 2009, 16:05

D繹n TSF Saat Dan覺ma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: reaye, Serefhan ve 136 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners