Bu sene üniversite hazırlığına başlıyorum bildiğiniz gibi. Ve oldukça pahalı bir dersaneye yazıldım. Tabi ailemde almayı düşündüğüm fiyat aralığındaki saatleri iptal ettirdi. 1 yıl öncesine kadar Casio Pro-trek modelinden 2 tane sahip biri olarak artık zevklerimin değişmesiyle bu saatleri takmaz oldum. Ve ihtiyaçtan dolayı arayışa girdim. Bu sene alacağım saat 1 yıl boyunca sürekli takacağım bir saat olacak. Diğer saatlerimi takmıyorum artık. Üniversiteye girdiğimde istediğim saatler alınacak. Ben de aileme sıkıntı yaratmaması için 500Tlye kadar bir saat düşünüyorum. Bildiğiniz gibi Mako Ray alıyordum ama bugün aradığım satıcı son saati dün sattığını söyledi. Kahroldum. Konuma döneyim. Özellikle rolex submariner hayranı olarak dönen bezelli bir model düşünüyorum. Araştırma yaptım ama beni tatmin edecek saatleri bir türlü bulamadım. Ve kalkıp sizlere danışmayı düşündüm sıkıcı sorularımla. Umarım yardımcı olursunuz arkadaşlar. Teşekkürler şimdiden. Saati canlı kanlu görüp beğenerek almak istiyorum. Yani ülkemizde satılan bir model. Yurtdışı önerilere de açığım tabii ki.
Not: Telefondan girdiğim için yaptığım herhangi basit bir imla hatası için özür diliyorum.
Okan Aybek