TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Seiko SNZH69J1 Hakkında Görüşleriniz

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Seiko SNZH69J1 Hakkında Görüşleriniz

Mesaj kagankagan » 11 May 2012, 19:20

aokyy yazdı:Forumumuza hoşgeldiniz. Benim Seiko 5 listemde bulunan bir saat. Gerçekten çok beğeniyorum.

acaba bu saat hakkında bır bılgınız varmı ? ne vıdeo nede bır acıklama bulamadım hıcbıryerde :S

not: kutu acılısınıda yarın aksama kalmaz koyarım foruma gordugum kadarıyla bu modelın acılısı hıc yapılmamıs :)
Kullanıcı avatarı
kagankagan

Mesaj zfr » 11 May 2012, 21:30

Benim de beğendiğim bi model, hayırlı olsun... :champ:
"Saatin kendisi mekan, yürüyüşü zaman, ayarı insandır... Bu da gösterir ki zaman ve mekan, insanla mevcuttur!"
Kullanıcı avatarı
zfr

Mesaj drk » 11 May 2012, 21:38

Birçok seiko 5 modeli görsel olarak farklılık göstersede teknik altyapı olarak birlerine çok benzerler. Diğer seiko 5 ler için yapılan yorumların çoğu sizin saatini için de geçerli.

Yani fiyat/performans oranı oldukça yüksek, uzun yıllar size hizmet edecek hesaplı bir saat. Tasarım olarak gayet hoş duruyor. İyi günlerde kullanın :champ:
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj karacamehmet » 13 May 2012, 00:49

Hayirli olsun. Ben de bugun ayni saaati aldim. Guzel bir tesaduf. Saatle ilgili forumda arama yaptigimda, sizin mesajinizla karsilastim. Umarim ikimiz de memnun kaliriz.
Kullanıcı avatarı
karacamehmet

Mesaj kagankagan » 13 May 2012, 03:22

karacamehmet yazdı:Hayirli olsun. Ben de bugun ayni saaati aldim. Guzel bir tesaduf. Saatle ilgili forumda arama yaptigimda, sizin mesajinizla karsilastim. Umarim ikimiz de memnun kaliriz.

sımdılık gayet memnunum umarım bı sıkıntı cıkmaz :) sende ıyı gunlerde kullan hayırlı olsun :)
Kullanıcı avatarı
kagankagan

Önceki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 136 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners