Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
mucadeleci » 12 May 2012, 06:15
Eğer pilli bir Seiko istiyorsanız, istediğiniz tarzda olduğu için aşağıdaki saati tavsiye ederim.
Seiko SNAB71

Zamana and olsun ki.....
-

mucadeleci
-
aokyy » 12 May 2012, 12:53
serxx yazdı:Bayilerde cok güzel Seiko Chronograph'lar var bence gidip bileğinizde deneyin onları

+1
Herhangibir bayide çok güzel Seiko Kronograflar bulunabiliyor.
-

aokyy
-
Baran » 12 May 2012, 17:04
2.secenek olarak koyduğunuz Seikodan bende vardı vakti zamanında cokta begenerek almıştım bilektede muthiş duran bir parcadır fakat aldıktan birsüre sonra camı içten buğu yaptı aldığım Aydın saate götürdüm ve 1 ay süründürdüler kavga dövüş olduk yapmadıkları tabiri caizse cingenelik kalmadı.Sonunda değiştirdiler o zamanda ben istemedim paramı iade aldım.Haberiniz olsun istedim.
-

Baran
-
bizigi » 13 May 2012, 22:29
aydın saatle zamanında benımde problemim oldu pulsar marka saatimde aynı sebebden dolayı üç kez buğulanma sebebıyle servise yolladım sorun devam ettı en sonunda sattım saatımı
-

bizigi
-
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 133 misafir