TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Rolex Datejust II 41mm 116333 Tavsiye ve Yorum

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Rolex Datejust II 41mm 116333 Tavsiye ve Yorum

Mesaj AboveTheRim » 09 May 2012, 00:30

Bende de Dj2 hastalığı vardı sonra Breitling, Iwc seçeneklerini de görünce kafam karıştı. Tamam hadi bu demişken en son Rolex'e geri döndüm Gmt Master-2 ile ;)

Bütçeniz güzel. Bu bütçe ile yerinizde olsam 1-2 ay sürekli model bakardım forumdaki önerileri okurdum :thumbup: Ha cebinizde 1000 lira olsa alın bir Seiko, Tissot der geçerim ama seçenek okadar fazla ki... 8-)
Mutluluk başarıya, başarı ise zamanı değerlendirmeye bağlıdır.
Kullanıcı avatarı
AboveTheRim

Mesaj mcer » 11 May 2012, 14:17

doğru zaten yaklasık 1 yıldır ne alıcağımı şaşırmıs durumdayım ama sonu yok bu işin:) :roll:
Kullanıcı avatarı
mcer

Mesaj vincefb » 11 May 2012, 21:21

Rolex al geç reyiz ;)

Düşünmene gerek bile yok :D
Kullanıcı avatarı
vincefb

Mesaj ernest0 » 11 May 2012, 21:57

mcer yazdı:Merhaba arkadaşlar

Öncelikle forumumuzda kaliteli paylaşımlarını esirgemeyen bütün arkadaşlara teşşekkürü bir borç bilirim.

Saat merakı bana aileden gelen bir merak çeşitli moda markalarının saatlerini kullanmaktayım fakat artık gerçek ve düzgün bir saat almak istiyorm.
Bunun için tercihim ROLEX DATEJUST 2 41 MM den bu saat modeli grey market veya liste fiyatları hakkında bilgi almak ve ticaretini yapan arkadaşlar var ise bu süreçte yardımcı olmasını istiyorum.

Yardımlarını esirgemeyen bütün arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim... Allah'a emanet olun.

Sayin mcer,

Fiyatlarla ilgili ozelden mesaj attim size.

Selamlar...
İmzanız

Bu oluşturduğunuz mesajlara eklenebilecek bir yazı bloğudur. 200 karakterlik limiti vardır.
Kullanıcı avatarı
ernest0

Mesaj Drago » 11 May 2012, 22:07

vincefb yazdı:Rolex al geç reyiz ;)

Vince doğru söylüyor...Bak ben 6 aydır düşüne düşüne yine Seiko'ya geri döndüm...Grand Seiko almayı düşünüyorum...Çocukluk aşkım depreşti...Aylardır dergiler aldım...kataloglar (saatologlar ) , internet siteleri, forumlar,saatçi dükkanları mağazalar...saatleri kolumda denemeler,hatta arada bir Tag Heuer de aldım ama 2.gün bozulunca geri iade ettim...

Düşündüm taşındım...IWC'leri, Chopard'ları,Rolex ve Omegaları koluma taktım denedim...HEPSİ BOŞ :lol: sadece kolumda bir Grand Seiko hayal etmek beni heyecanlandırıyor ve ben bunu gerçekleştirince mutlu olacağımı biliyorum...

Bir de Vacheron,Patek, Breguet, JLC,Lange gibi saatler varki onlar zaten mücevherat sınıfına giriyor saat değil onlar...Fiyatlarıda pek akıllı adam işi değil...

Size tavsiyem acele etmeyin, hatta imkanlar dahilinde bir çok markayı kolunuzda deneyin...Çoğunun şişirme olduğunu göreceksiniz.

Ha bu arada bir saat varki onu da kolumda gerçekten beğendim, tatlı bir heyecan verdi..o da Oris Divers Date :thumbup:

Kolay gelsin...
Kullanıcı avatarı
Drago

Mesaj buTa » 11 May 2012, 22:39

Drago yazdı:

Vince doğru söylüyor...Bak ben 6 aydır düşüne düşüne yine Seiko'ya geri döndüm...Grand Seiko almayı düşünüyorum...Çocukluk aşkım depreşti...Aylardır dergiler aldım...kataloglar (saatologlar ) , internet siteleri, forumlar,saatçi dükkanları mağazalar...saatleri kolumda denemeler,hatta arada bir Tag Heuer de aldım ama 2.gün bozulunca geri iade ettim...

Düşündüm taşındım...IWC'leri, Chopard'ları,Rolex ve Omegaları koluma taktım denedim...HEPSİ BOŞ :lol: sadece kolumda bir Grand Seiko hayal etmek beni heyecanlandırıyor ve ben bunu gerçekleştirince mutlu olacağımı biliyorum...

Bir de Vacheron,Patek, Breguet, JLC,Lange gibi saatler varki onlar zaten mücevherat sınıfına giriyor saat değil onlar...Fiyatlarıda pek akıllı adam işi değil...

Size tavsiyem acele etmeyin, hatta imkanlar dahilinde bir çok markayı kolunuzda deneyin...Çoğunun şişirme olduğunu göreceksiniz.

Ha bu arada bir saat varki onu da kolumda gerçekten beğendim, tatlı bir heyecan verdi..o da Oris Divers Date :thumbup:

Kolay gelsin...

Bir Panerai denemediyseniz henüz hiçbir şey denememişsiniz ... :D
Kullanıcı avatarı
buTa

Mesaj ernest0 » 11 May 2012, 23:40

evidence yazdı:
Drago yazdı:

Kolay gelsin...

Bir Panerai denemediyseniz henüz hiçbir şey denememişsiniz ... :D

Katiliyorum Pam 00000 :) :)
İmzanız

Bu oluşturduğunuz mesajlara eklenebilecek bir yazı bloğudur. 200 karakterlik limiti vardır.
Kullanıcı avatarı
ernest0

Mesaj Drago » 12 May 2012, 00:18

[Bir Panerai denemediyseniz henüz hiçbir şey denememişsiniz ... :D[/quote]

Panerai ince bilekliler için uygun olmayan bir saat...
Kullanıcı avatarı
Drago

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 132 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners