Bütçeniz güzel. Bu bütçe ile yerinizde olsam 1-2 ay sürekli model bakardım forumdaki önerileri okurdum

mcer yazdı:Merhaba arkadaşlar
Öncelikle forumumuzda kaliteli paylaşımlarını esirgemeyen bütün arkadaşlara teşşekkürü bir borç bilirim.
Saat merakı bana aileden gelen bir merak çeşitli moda markalarının saatlerini kullanmaktayım fakat artık gerçek ve düzgün bir saat almak istiyorm.
Bunun için tercihim ROLEX DATEJUST 2 41 MM den bu saat modeli grey market veya liste fiyatları hakkında bilgi almak ve ticaretini yapan arkadaşlar var ise bu süreçte yardımcı olmasını istiyorum.
Yardımlarını esirgemeyen bütün arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim... Allah'a emanet olun.
vincefb yazdı:Rolex al geç reyiz
Düşünmene gerek bile yok
Drago yazdı:vincefb yazdı:Rolex al geç reyiz
Düşünmene gerek bile yok
Vince doğru söylüyor...Bak ben 6 aydır düşüne düşüne yine Seiko'ya geri döndüm...Grand Seiko almayı düşünüyorum...Çocukluk aşkım depreşti...Aylardır dergiler aldım...kataloglar (saatologlar ) , internet siteleri, forumlar,saatçi dükkanları mağazalar...saatleri kolumda denemeler,hatta arada bir Tag Heuer de aldım ama 2.gün bozulunca geri iade ettim...
Düşündüm taşındım...IWC'leri, Chopard'ları,Rolex ve Omegaları koluma taktım denedim...HEPSİ BOŞsadece kolumda bir Grand Seiko hayal etmek beni heyecanlandırıyor ve ben bunu gerçekleştirince mutlu olacağımı biliyorum...
Bir de Vacheron,Patek, Breguet, JLC,Lange gibi saatler varki onlar zaten mücevherat sınıfına giriyor saat değil onlar...Fiyatlarıda pek akıllı adam işi değil...
Size tavsiyem acele etmeyin, hatta imkanlar dahilinde bir çok markayı kolunuzda deneyin...Çoğunun şişirme olduğunu göreceksiniz.
Ha bu arada bir saat varki onu da kolumda gerçekten beğendim, tatlı bir heyecan verdi..o da Oris Divers Date![]()
Kolay gelsin...
evidence yazdı:Drago yazdı:vincefb yazdı:Rolex al geç reyiz
Düşünmene gerek bile yok
Vince doğru söylüyor...Bak ben 6 aydır düşüne düşüne yine Seiko'ya geri döndüm...Grand Seiko almayı düşünüyorum...Çocukluk aşkım depreşti...Aylardır dergiler aldım...kataloglar (saatologlar ) , internet siteleri, forumlar,saatçi dükkanları mağazalar...saatleri kolumda denemeler,hatta arada bir Tag Heuer de aldım ama 2.gün bozulunca geri iade ettim...
Düşündüm taşındım...IWC'leri, Chopard'ları,Rolex ve Omegaları koluma taktım denedim...HEPSİ BOŞsadece kolumda bir Grand Seiko hayal etmek beni heyecanlandırıyor ve ben bunu gerçekleştirince mutlu olacağımı biliyorum...
Bir de Vacheron,Patek, Breguet, JLC,Lange gibi saatler varki onlar zaten mücevherat sınıfına giriyor saat değil onlar...Fiyatlarıda pek akıllı adam işi değil...
Size tavsiyem acele etmeyin, hatta imkanlar dahilinde bir çok markayı kolunuzda deneyin...Çoğunun şişirme olduğunu göreceksiniz.
Ha bu arada bir saat varki onu da kolumda gerçekten beğendim, tatlı bir heyecan verdi..o da Oris Divers Date![]()
Kolay gelsin...
Bir Panerai denemediyseniz henüz hiçbir şey denememişsiniz ...
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 132 misafir
|