Hakk覺nda Bilgi Almak 襤stediiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, Saat Dan覺ma Platforumu B繹l羹m羹nde Yeni Saatinizle 襤lgili B羹t癟e ve Marka/Model Bazl覺 Tavsiye ve Kullan覺c覺 Tecr羹besi Talebinde Bulunabilirsiniz. D羹羹n羹len Kriterlerin Detayl覺 Olarak Belirtilmesi yelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmas覺n覺 ve Tecr羹belerini Paylamalar覺n覺 Salayacakt覺r. L羹tfen A癟t覺覺n覺z Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir eklinde Yazmay覺n覺z. Sorulan Saatin Model Fotoraf覺, zellikleri ve ncelikle Kendi Yorumlar覺n覺z覺 Ekleyerek Sorunuz.
serxx yazd覺:Peki bu art覺lardan sizin i癟in en gereklisi hangileri ?
Asl覺nda ald覺ktan bir s羹re sonra s覺k覺l覺p deitirmek isteyebilirim de d羹羹nd羹羹m dier bir konu ikinci elde hangisi daha kolay sat覺l覺r ve degerinden fazla kaybetmez?
2 saat aras覺nda: - ikinci elde seiko 5 daha 癟abuk sat覺l覺r. Forumda sat覺a koyun, o g羹n gider. - sokak artlar覺nda bilekte g繹r羹ld羹羹nde tissot swiss olduundan bence daha karizmatik ve zengin durur. - bence seiko 5 hayat覺n覺z覺n bir d繹neminde ikinci, 羹癟羹nc羹, ...., onuncu saat olarak olmas覺 gereken bir saattir.
Satarken ikisi aras覺nda ''deer kayb覺 fark覺'' emin ol 癟ok fazla olmayacakt覺r Ben yerinde olsam kesinlikle ''hangisini zevkle takar覺m ? '' sorusuna cevap olan saati al覺rd覺m
Kafanda spor-klasik, otomatik-pilli, deri kay覺-癟elik bilezik gibi kriterleri netletir 繹nce hi癟 acele etme. unu da unutma Tissot, Seiko 5'ten(Seiko'dan deil beyler ) her zaman iyidir
Zaten acele etmemeye 癟al覺覺yorum cunku daha 繹nce acele edip piman oldugum saat tercihlerim oldu Genellikle spor giyinirim g羹nl羹k hayat覺mda bug羹ne kadar hi癟 metal kordon takmad覺m o y羹zden o konuda yorum getiremiyorum tissotun swiss olmas覺 ve marka kalitesi zaten o modeli listeme eklememde b羹y羹k etken
S覺rf Swiss Made diye alma zaten. Genelde spor giyiniyorsan ve metal bilezik tecr羹ben yoksa Seiko 5 'i tercih et. Zaten bunlardan hangisini al覺rsan piman olmazs覺n yeter ki sana hitap etsin; olmad覺 elinden 癟覺kar覺rs覺n