TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Timezone.com Walt Odets Rolex Explorer 14270 İncelemesi

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Timezone.com Walt Odets Rolex Explorer 14270 İncelemesi

Mesaj mucadeleci » 10 May 2012, 15:58

*vmetin hemen hemen aynı saate bayılıyoruz :)
Heuer dendimi Monaco yu Tag geçerim 8-)
Monaco-Steve McQueen
Resim
Zamana and olsun ki.....
Kullanıcı avatarı
mucadeleci

Mesaj vmetin » 10 May 2012, 16:07

mücadeleci Resim çok güzel :lol:
Kullanıcı avatarı
vmetin

Mesaj mucadeleci » 10 May 2012, 16:11

*vmetin :thumbup: :lol: :lol: :lol:
Zamana and olsun ki.....
Kullanıcı avatarı
mucadeleci

Mesaj mrbars » 10 May 2012, 16:46

serxx yazdı:Mrbars, Tag Heuer neden ileri derecede negatif yonde ilerliyor, aciklayabilir misiniz ?

serxx, Tag negatif ilerlemiyor; benim gönlümde forum süresince Tag'e karşı negatif bir oluşumu söz konusu. Bu da, "ben Tag'ı vasat altı görüyorum" anlamında da değil. Saatlerle ilk ilgilendiğim dönemlerden kalma yüksek Tag hayranlığım kendini bir miktar (oldukça) koyverdi. Belki olması gerekenden fazla seviyormuşum diyelim. Eskiden alırım dediğim Tag modelleri bile aklımdan geçmiyor artık.

Hepimiz bir miktar marka/model biaslıyız ama bu süreç içinde dışardan etkileşim ve/veya tecrübelerle şekillenip değişim gösterebiliyor. Ancak genelin beğenisi veya eleştirisi, egodaki kişisel fundamental duruşları da pek etkilemiyor. Misal ben bir türlü Panerai'a ısınamıyorum, ısınmayı bırak beğenmiyorum ancak forumda pek sevilen munis bir saat olarak görülüyor. Yada Razz için Seiko 5 f/p diyarında bile sevmediği bir saat, yukarıda kendi düşüncelerini özetlemiş. Örnekler, kişiler çoğaltılabilir.

Topic konusu Rolex'e gelince, yukarıda yazdığım gibi; Rolex benim için her zaman Rolex'tir.

edit: anlatım bozuklukları
Kullanıcı avatarı
mrbars

Mesaj Baran » 10 May 2012, 17:14

Eskiden görünümü güzel olsunda içinde ne olursa olsun mantığıyla saat alıyordum.Forumu takip etmeye başladıktan sonra otomatik saatlere yöneldim ve kendimce guzel bir sekilde ilerliyorum.Zevk renk meselesine gelirsek ise,eskiden seikoları cok severdim ve birkaç guzel modeline sahiptim,otomatik saatlere girince hepsini sattım ki 20den fazla saatim vardı karışık markalarda.Seiko 5 ve Orient kullandıktan sonra gördümki o saatler malzeme kalitesi olarak tenekemsi bilezikleriyle bana hitap etmiyor.(Aldıklarıma hep deri kayış taktırarak kullanmıştım bu sebepten ötürü) Orient aldım oda aynı hissi verdi bana sevemedim.Şu anda sahip olduğum TAG F1 saatimi cok seviyorum pillide olsa ama hepsi o kadar.Buyuk bütce ayırmam tag için bundan sonra.ORIS heralde şu ana kadar kullandığım benı en tatmin eden saat oldu diyebilirim ki diğerlerini artık hiç takamıyorum.Bu Orisimi satmam baskada Oris almam.Paneraiye gelirsek,benım eskiden beri herzaman istediğim ve arzuladığım tek marka olan Rolexten bir submariner almadıkca onada para vermem.Rolex alır kenara koyarım yanına o zaman başlangıç modeli bir Panerai alırım.Benım başka markalarda gözüm yok.Yakın zamanda bir Rolex almayı düşünüyorum sıfır km ondan sonrada pek işim olmaz başka saatle.İlla kaşınırsam Panerai yada tekrar bir Rolex gelebilir kardeş.ORIS Rolex Panerai bana ömrümün geri kalanında yeterde artar...
Kullanıcı avatarı
Baran

Mesaj vmetin » 10 May 2012, 17:20

Baran yazdı:ORIS Rolex Panerai bana ömrümün geri kalanında yeterde artar...

Bende çok benzer düşünüyorum. Forumun etkisi midir bu acaba :lol:
Kullanıcı avatarı
vmetin

Timezone.com Walt Odets Rolex Explorer 14270 İncelemesi

Mesaj Ahbob » 10 May 2012, 17:22

Baran yazdı:Yakın zamanda bir Rolex almayı düşünüyorum sıfır km ondan sonrada pek işim olmaz başka saatle.

Merakla bekliyor, izliyorum.
Kullanıcı avatarı
Ahbob

Mesaj Drago » 10 May 2012, 18:09

Baran yazdı:Eskiden görünümü güzel olsunda içinde ne olursa olsun mantığıyla saat alıyordum.Forumu takip etmeye başladıktan sonra otomatik saatlere yöneldim ve kendimce guzel bir sekilde ilerliyorum.Zevk renk meselesine gelirsek ise,eskiden seikoları cok severdim ve birkaç guzel modeline sahiptim,otomatik saatlere girince hepsini sattım ki 20den fazla saatim vardı karışık markalarda.Seiko 5 ve Orient kullandıktan sonra gördümki o saatler malzeme kalitesi olarak tenekemsi bilezikleriyle bana hitap etmiyor.(Aldıklarıma hep deri kayış taktırarak kullanmıştım bu sebepten ötürü) Orient aldım oda aynı hissi verdi bana sevemedim.Şu anda sahip olduğum TAG F1 saatimi cok seviyorum pillide olsa ama hepsi o kadar.Buyuk bütce ayırmam tag için bundan sonra.ORIS heralde şu ana kadar kullandığım benı en tatmin eden saat oldu diyebilirim ki diğerlerini artık hiç takamıyorum.Bu Orisimi satmam baskada Oris almam.Paneraiye gelirsek,benım eskiden beri herzaman istediğim ve arzuladığım tek marka olan Rolexten bir submariner almadıkca onada para vermem.Rolex alır kenara koyarım yanına o zaman başlangıç modeli bir Panerai alırım.Benım başka markalarda gözüm yok.Yakın zamanda bir Rolex almayı düşünüyorum sıfır km ondan sonrada pek işim olmaz başka saatle.İlla kaşınırsam Panerai yada tekrar bir Rolex gelebilir kardeş.ORIS Rolex Panerai bana ömrümün geri kalanında yeterde artar...

Tenekemsi bilezik demişsinde aklıma geldi Baran...Git birde 14060 Sub'un bileziğini gör :D
Kullanıcı avatarı
Drago

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Majestic-12 [Bot] ve 246 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners