TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Rolex Datejust II 41mm 116333 Tavsiye ve Yorum

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Rolex Datejust II 41mm 116333 Tavsiye ve Yorum

Mesaj mcer » 18 Nis 2012, 13:03

Merhaba arkadaşlar

Öncelikle forumumuzda kaliteli paylaşımlarını esirgemeyen bütün arkadaşlara teşşekkürü bir borç bilirim.

Saat merakı bana aileden gelen bir merak çeşitli moda markalarının saatlerini kullanmaktayım fakat artık gerçek ve düzgün bir saat almak istiyorm.
Bunun için tercihim ROLEX DATEJUST 2 41 MM den bu saat modeli grey market veya liste fiyatları hakkında bilgi almak ve ticaretini yapan arkadaşlar var ise bu süreçte yardımcı olmasını istiyorum.

Yardımlarını esirgemeyen bütün arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim... Allah'a emanet olun.
Kullanıcı avatarı
mcer

Re: Rolex Datejust II 41mm 116333 - tavsiye-yardım

Mesaj sefa » 23 Nis 2012, 22:47

kimse yorum yazmamış sanırım gözden kaçmış başlığınız ben bi yorum yapayım devamı gelir inşallah
Kullanıcı avatarı
sefa

Re: Rolex Datejust II 41mm 116333 - tavsiye-yardım

Mesaj Bond » 23 Nis 2012, 23:04

Merhaba, ticaretini yapan kişiler forum kurallarına göre bu başlıktan fiyat teklifi vererek yardımcı olamaz bu sebeple yorum yazılmamıştır.

Oyster Perpetual Datejust II Ref.116333 TT için liste fiyatı EU çoğu ülke ve Türkiye için CHF 12,360 olması lazım. US listesi 10.800 USD idi ama değişmiş olabilir. Yetkili bayilere gittiğiniz zaman belli oranda indirim yapılır. Bu oran kişinin bağlantılarına, ödeme şartlarına ve bayi'nin o anki stoğuna bağlıdır. Ref.116333 TT için farklı kadran seçeneklerine göre fiyatlarda değişiklik olabilir. En doğru ve güncel bilgi yetkili Rolex bayilerinden alınabilir.

Diğer grey market fiyatlarını web üzerinde satış yapan kaliteli firmaların web sitelerinden görebilirsiniz ;)

Model özellikle roman dial versiyonu olmak üzere çok başarılı ve güzel :thumbup:
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Re: Rolex Datejust II 41mm 116333 Tavsiye ve Yorum

Mesaj mcer » 07 May 2012, 13:57

sayın bond yardımınız için çok teşekkür ederim forumdaki diğer arkadaşlarında yorumlarını görmek isterdim fakat kimse yardımcı olmamış canları sağolsun tekrar ilginiz için teşekkür ederim ...
Kullanıcı avatarı
mcer

Mesaj necati » 07 May 2012, 17:14

Bondun cevabından sonra sizden bir yazı gelmeyince, karar verdiğinizi düşünmüş olmasınlar :idea:
Kullanıcı avatarı
necati

Mesaj drk » 07 May 2012, 18:21

Fiyat belli, indirim belli, saatçi olsak yardımımız bir adım öteye geçerdi ama değiliz ki ;) Siz zaten modele kadar karar vermişsiniz.
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj AboveTheRim » 07 May 2012, 21:52

mcer yazdı:sayın bond yardımınız için çok teşekkür ederim forumdaki diğer arkadaşlarında yorumlarını görmek isterdim fakat kimse yardımcı olmamış canları sağolsun tekrar ilginiz için teşekkür ederim ...

Evet ben de Bond'un yeterince güzel açıkladığını düşünüyorum, hem ayrıca saatçi değiliz ;) İşin içine para girmemesi birçok açıdan daha iyi :thumbup:

Modeli kafanızda belirlediyseniz tamam bu diyorsanız yapacağınız şey Rolex'in web sitesinden kendinize uygun gördüğünüz resmi satış noktalarının adres/telefon bilgilerini alıp irtibata geçmek fiyat sormaktır. Ki bence gidip başka modelleride deneseniz, kolunuzda görseniz daha iyi olur.
Mutluluk başarıya, başarı ise zamanı değerlendirmeye bağlıdır.
Kullanıcı avatarı
AboveTheRim

Mesaj mcer » 08 May 2012, 22:44

aslında tek hayalim submariner 116613lb modeliydi fakat datejust2 yi görünce akan sular durdu adeta sabah akşam bakıyorum fakat üniversitenin final zamanı yaklaşması nedeniyle pek alakadar olamadım alamadım inşallah yakın zaman içinde alıcam tabi karar son anda yine submariner 'e dönebilir :))
Kullanıcı avatarı
mcer

Sonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 126 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners