Olay BlancpaiN'lere dönmüş. Benim de en sevdiğim saatlerin başında geliyor. Çok isterim ki bir Blancpain saatim olsun.
Ama alırsanız da kendim almış kadar sevinirim.
aokyy yazdı:Olay BlancpaiN'lere dönmüş. Benim de en sevdiğim saatlerin başında geliyor. Çok isterim ki bir Blancpain saatim olsun.
Ama alırsanız da kendim almış kadar sevinirim.
Drk yazdı:Yalnız saatle ilgili bir sorun var. Umarım yeni kauçuk kayış saatle uyumludur zira orijinal yedek parça fiyatları uçmuş durumda, yetkili servis fiyatları da öyle. Bir de satmak isterseniz bilinirlik az olduğundan potansiyel müşteri sayısı da az, bunu değerlendirmek gerek bence alırken. Eğer ucuza alırsanız ki şu anda öyle gözüküyor, güzel bir alışveriş olacaktır.
bulenty yazdı:Drk yazdı:Yalnız saatle ilgili bir sorun var. Umarım yeni kauçuk kayış saatle uyumludur zira orijinal yedek parça fiyatları uçmuş durumda, yetkili servis fiyatları da öyle. Bir de satmak isterseniz bilinirlik az olduğundan potansiyel müşteri sayısı da az, bunu değerlendirmek gerek bence alırken. Eğer ucuza alırsanız ki şu anda öyle gözüküyor, güzel bir alışveriş olacaktır.
Son anda epey fırladı,,,Bende kaldı
NickyNick yazdı:bulenty yazdı:Drk yazdı:Yalnız saatle ilgili bir sorun var. Umarım yeni kauçuk kayış saatle uyumludur zira orijinal yedek parça fiyatları uçmuş durumda, yetkili servis fiyatları da öyle. Bir de satmak isterseniz bilinirlik az olduğundan potansiyel müşteri sayısı da az, bunu değerlendirmek gerek bence alırken. Eğer ucuza alırsanız ki şu anda öyle gözüküyor, güzel bir alışveriş olacaktır.
Son anda epey fırladı,,,Bende kaldı
Hadi hayırlısıBekliyoruz dört gözle
Bond yazdı:Günaydın. Başlıklar benden sorulurTebrikler şimdiden
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Bu forumu gezen kullanıcılar: Agk22 ve 141 misafir
|