bulenty yazdı:Ben yukarıdada yazdığım gibi aklıma koyduğum ürüne son 8 saniyede ,o andaki fiatın 4-5 katını yazıyorum(60 ise 250 falan),kaçmasın bi yere diye,,,bir gün benim gibi düşünen biri çıkacak,3 kuruşluk şeyi 5 liraya alacaz ama ne zaman
Drk yazdı:Bülent hocam, açık artırmanın linkini özelden yollar mısınız?
asymptote yazdı:Çok sürükleyici ve sürprizlerle dolu, heyecanla takip ediyorum bu başlığı..
Drk yazdı:Drk yazdı:Ben olsam kaçırmazdım![]()
Blancpain saat merakım başladığından beri hep aklımda olan ve bir saatini almayı hayal ettiğim bir markaydı. Hala da öyle. Ancak sıfır saatlerinin fiyatları çok yüksek ve o seviyelerde aklımı çelen başka saatlerle karşılaşıyorum. 2. eldeki değer kayıpları da çok fazla maalesef. Bu dezavantaja karşın marka imajı, işçilik, kalite ve kullanılan malzemeler en üst kalitede, seviyede. Haliyle bu saat için olabilecek tek olumsuz yan görsel açıdan sizi tatmin etmemesi olabilir, bence. Eğer bu açıdan da sorun yoksa gerçekten çok başarılı bir saat
Yalnız saatle ilgili bir sorun var. Umarım yeni kauçuk kayış saatle uyumludur zira orijinal yedek parça fiyatları uçmuş durumda, yetkili servis fiyatları da öyle. Bir de satmak isterseniz bilinirlik az olduğundan potansiyel müşteri sayısı da az, bunu değerlendirmek gerek bence alırken. Eğer ucuza alırsanız ki şu anda öyle gözüküyor, güzel bir alışveriş olacaktır.
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Bu forumu gezen kullanıcılar: Agk22 ve 141 misafir
|