TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

IWC GST & IWC Portofino Chronograph Seçim / Sonuç Blancpain

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: IWC GST & IWC Portofino Chronograph Seçim

Mesaj drk » 07 May 2012, 00:36

Bülent hocam, açık artırmanın linkini özelden yollar mısınız?
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj asymptote » 07 May 2012, 00:59

bulenty yazdı:Ben yukarıdada yazdığım gibi aklıma koyduğum ürüne son 8 saniyede ,o andaki fiatın 4-5 katını yazıyorum(60 ise 250 falan),kaçmasın bi yere diye,,,bir gün benim gibi düşünen biri çıkacak,3 kuruşluk şeyi 5 liraya alacaz ama ne zaman :geek:

Drk yazdı:Bülent hocam, açık artırmanın linkini özelden yollar mısınız?

:?
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj drk » 07 May 2012, 01:02

Yok yanlış anlaşılmasın, saati almak gibi bir planım yok ;) Zaten hocam bakıyorsa alacağım olsa bile vazgeçerim :) Ben sadece fiyat ne seviyede merak ettim.
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj asymptote » 07 May 2012, 01:04

:D Aksini düşünmemiştim zaten, bu sürükleyici başlığa biraz polisiye katayım dedim sadece ;) :thumbup:
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj bulenty » 07 May 2012, 01:15

asymptote yazdı:Çok sürükleyici ve sürprizlerle dolu, heyecanla takip ediyorum bu başlığı.. :D

:D ilk kez forumun bu bölümüne topic açıyorum,bunun meali zor durum demektir,,,

şimdi çarşamba günü bir tanıdık gelecek US den.Sanki ona bir şey getirtmeye mecburmuşum gibi geldi,kendime kızdım,,,sonra kendi halime güldüm."Manyadın sen " diyeAslında koyduğum iki IWC nin de içime sinmediğini hissettim.
Ulen dedim şu Blackpainlere bak,,,birazda onlar hakkında okudum vs vs...Baktım müthiş mekanizmalar kullanıyorlar,,,neyse esasında bunun sonunu bende merak ediyorum...Gönderdim Drk

Neticede bir Rolex çıkmasında :lol:
Hobisi olan insan,zararsızdır ve hatta iyi,güzel insandır
Kullanıcı avatarı
bulenty

Mesaj drk » 07 May 2012, 01:18

Ben olsam kaçırmazdım ;)

Blancpain saat merakım başladığından beri hep aklımda olan ve bir saatini almayı hayal ettiğim bir markaydı. Hala da öyle. Ancak sıfır saatlerinin fiyatları çok yüksek ve o seviyelerde aklımı çelen başka saatlerle karşılaşıyorum. 2. eldeki değer kayıpları da çok fazla maalesef. Bu dezavantaja karşın marka imajı, işçilik, kalite ve kullanılan malzemeler en üst kalitede, seviyede. Haliyle bu saat için olabilecek tek olumsuz yan görsel açıdan sizi tatmin etmemesi olabilir, bence. Eğer bu açıdan da sorun yoksa gerçekten çok başarılı bir saat ;)
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj drk » 07 May 2012, 01:20

Yalnız saatle ilgili bir sorun var. Umarım yeni kauçuk kayış saatle uyumludur zira orijinal yedek parça fiyatları uçmuş durumda, yetkili servis fiyatları da öyle. Bir de satmak isterseniz bilinirlik az olduğundan potansiyel müşteri sayısı da az, bunu değerlendirmek gerek bence alırken. Eğer ucuza alırsanız ki şu anda öyle gözüküyor, güzel bir alışveriş olacaktır.
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj bulenty » 07 May 2012, 01:31

Drk yazdı:
Drk yazdı:Ben olsam kaçırmazdım ;)

Blancpain saat merakım başladığından beri hep aklımda olan ve bir saatini almayı hayal ettiğim bir markaydı. Hala da öyle. Ancak sıfır saatlerinin fiyatları çok yüksek ve o seviyelerde aklımı çelen başka saatlerle karşılaşıyorum. 2. eldeki değer kayıpları da çok fazla maalesef. Bu dezavantaja karşın marka imajı, işçilik, kalite ve kullanılan malzemeler en üst kalitede, seviyede. Haliyle bu saat için olabilecek tek olumsuz yan görsel açıdan sizi tatmin etmemesi olabilir, bence. Eğer bu açıdan da sorun yoksa gerçekten çok başarılı bir saat ;)

Yalnız saatle ilgili bir sorun var. Umarım yeni kauçuk kayış saatle uyumludur zira orijinal yedek parça fiyatları uçmuş durumda, yetkili servis fiyatları da öyle. Bir de satmak isterseniz bilinirlik az olduğundan potansiyel müşteri sayısı da az, bunu değerlendirmek gerek bence alırken. Eğer ucuza alırsanız ki şu anda öyle gözüküyor, güzel bir alışveriş olacaktır.

Görsel açıdan sorun yok,bana göre gayet ağır duran,ilk bakışta sade bir saat izlenimi veren ama saatten anlayanında anlayacağı bir saat.
O kaliteyi benim kolumda ve beynimde hissetmem yeterli
Açık arttırma nereye gider şu an kestiremiyorum,,eğer iki saat sonrada bu seviyelerde kalırsa çok uygun olacak.Kayış meselesinide düşündüm tabi,çelik bilezikli olanlar fix fiat ve offer seçeneği koymuş;sonradan çelik bilezik bulmanın zorluğu malum.
Şu anda pasifiği baz lırsak cumartesi sonrası yeni branch dı piknikti vs yapıyor Amerikalılar,esas birkaç saat sonra evlerine dönerler.Bakalım.
En son bulenty tarafından 07 May 2012, 01:50 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Hobisi olan insan,zararsızdır ve hatta iyi,güzel insandır
Kullanıcı avatarı
bulenty

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Agk22 ve 141 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners