Ben Ahmet, epey zamandır foruma üyeyim ancak pek katılımda bulunamadım malesef daha çok bilgi edinmek için yazılanları yorumları okudum ve gerçekten epey bilgi sahibi oldum saatler hakkında. burdan tüm üyelere teşekkür ederim.
bir konuda yardıma ihtiyacım var ve eğer vakti ve bu konuda bilgisi olan bir arkadaş okuyup bana bilgi verirse çok sevinirim.
ben nişanlıma rolex datejust jubilee bracelet 26 mm bir saat hediye etmek istiyorum doğumgününde ancak sakaryada ikamet ediyorum ve istanbula gittiğim zaman ancak bu saati inceleyebilirim ve fiyat bilgisi alabilirim.ben düşündüm ki forumdan ardaşlardan istanbula gitmeden önce bilgi alabilirim. sorularım şunlar,
viyanaya sık sık giden bir tanıdığım var acaba viyanadan veya havaalanından alınan bir saat ile türkiye fiyatları arasında epey fark var mıdır?
ve bahsettiğim modelin çelik kordonlu üzerinde taşları olmayan daha açıkçası en ucuz olanının fiyatı ne kadardır? ve altın olanının fiyatı nekadardır?
bide istanbuldan almam gerekirse hangi mağazadan alabilirim? hangi mağaza en uygun koşulları sağlayabilir?
herkese gönlündeki saate en kısa sürede sahip olmasını diliyorum ve bide hayırlı geceler diliyorum!