TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Nişanlım İçin Rolex Datejust Jubilee Bracelet 26mm Bilgi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Nişanlım İçin Rolex Datejust Jubilee Bracelet 26mm Bilgi

Mesaj zetzen » 06 May 2012, 02:29

Merhaba Arkadaşlar,
Ben Ahmet, epey zamandır foruma üyeyim ancak pek katılımda bulunamadım malesef daha çok bilgi edinmek için yazılanları yorumları okudum ve gerçekten epey bilgi sahibi oldum saatler hakkında. burdan tüm üyelere teşekkür ederim.
bir konuda yardıma ihtiyacım var ve eğer vakti ve bu konuda bilgisi olan bir arkadaş okuyup bana bilgi verirse çok sevinirim.
ben nişanlıma rolex datejust jubilee bracelet 26 mm bir saat hediye etmek istiyorum doğumgününde ancak sakaryada ikamet ediyorum ve istanbula gittiğim zaman ancak bu saati inceleyebilirim ve fiyat bilgisi alabilirim.ben düşündüm ki forumdan ardaşlardan istanbula gitmeden önce bilgi alabilirim. sorularım şunlar,

viyanaya sık sık giden bir tanıdığım var acaba viyanadan veya havaalanından alınan bir saat ile türkiye fiyatları arasında epey fark var mıdır?
ve bahsettiğim modelin çelik kordonlu üzerinde taşları olmayan daha açıkçası en ucuz olanının fiyatı ne kadardır? ve altın olanının fiyatı nekadardır?
bide istanbuldan almam gerekirse hangi mağazadan alabilirim? hangi mağaza en uygun koşulları sağlayabilir?
herkese gönlündeki saate en kısa sürede sahip olmasını diliyorum ve bide hayırlı geceler diliyorum! :)
Kullanıcı avatarı
zetzen

Re: Nişanlım İçin Rolex Datejust Jubilee Bracelet 26mm Bilgi

Mesaj Baran » 06 May 2012, 09:27

Universiteden Sakaryalı Ahmet adında bir arkadaşım vardı :) Aramıza hoşgeldin bundan sonra aktif olman dileğiyle..Üstadlar yazacaktır istediklerini.
Kullanıcı avatarı
Baran

Re: Nişanlım İçin Rolex Datejust Jubilee Bracelet 26mm Bilgi

Mesaj drk » 06 May 2012, 11:44

Hoşgeldiniz :champ:

Türkiye liste fiyatları epey yüksek ancak indirim de mümkün :thumbup: Tam rakamları bilmiyorum ancak 8-9bin TL arasında alınabiliyor olması gerek(çelik olanı).

Eğer model konusunda son kararınızı verdiyseniz gerisi kolay ;)
Kullanıcı avatarı
drk

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 125 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners