TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Ebay'den Seiko 5 Sports Al覺m覺 Bilgi

Hakk覺nda Bilgi Almak 襤stediiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, Saat Dan覺ma Platforumu B繹l羹m羹nde Yeni Saatinizle 襤lgili B羹t癟e ve Marka/Model Bazl覺 Tavsiye ve Kullan覺c覺 Tecr羹besi Talebinde Bulunabilirsiniz. D羹羹n羹len Kriterlerin Detayl覺 Olarak Belirtilmesi yelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmas覺n覺 ve Tecr羹belerini Paylamalar覺n覺 Salayacakt覺r. L羹tfen A癟t覺覺n覺z Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir eklinde Yazmay覺n覺z. Sorulan Saatin Model Fotoraf覺, zellikleri ve ncelikle Kendi Yorumlar覺n覺z覺 Ekleyerek Sorunuz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Ebay'den Seiko 5 Sports Al覺m覺 Bilgi

Mesaj tosbakafa » 05 May 2012, 12:52

ebay'den saat almak istiyorum. Almak istediim saatin orjinal olup olmad覺覺n覺 nas覺l anlayabilirim? rnek vermek gerekirse, aa覺daki saati beendim. A癟覺k artt覺rmada fiyat verdim. u anda en y羹ksek fiyat benim. Bende kal覺rsa almak zorundam覺y覺m? Ald覺m diyelim, orjinal 癟覺kmaz ise, nas覺l iade edebilirim? Yard覺mc覺 olursan覺z memnun olurum. Selam ve sayg覺lar覺mla. Seyfettin...

http://www.ebay.com/itm/370606167557?ssPageName=STRK:MEBIDX:IT&_trksid=p3984.m1431.l2648
Kullan覺c覺 avatar覺
tosbakafa

Kay覺t: 01 Nis 2012, 20:13

Re: ebay'den saat al覺m覺 hakk覺nda fikir?

Mesaj asymptote » 05 May 2012, 13:09

"Evrende en b羹y羹k ziyan, sorgulama yeteneini yitirmi bir beyindir." - A. Einstein
Kullan覺c覺 avatar覺
asymptote

Kay覺t: 11 Ara 2010, 14:28

Mesaj SeRxx » 05 May 2012, 13:13

Forumda, linkini verdiiniz sat覺c覺dan al覺veri yapan kiiler oldu diye hat覺rl覺yorum sahte 癟覺kaca覺n覺 d羹羹nm羹yorum. Saati beendiyseniz s覺k覺nt覺 yok :thumbup:
Kullan覺c覺 avatar覺
SeRxx

Ya: 38
Kay覺t: 01 Nis 2011, 22:39

Mesaj tosbakafa » 05 May 2012, 13:21

Sevgili asymptote ve serxx cevaplar覺n覺z i癟in teekk羹r ederim. Buradan u anla覺l覺yor ki; sat覺c覺n覺n background'覺 癟ok 繹nemli. Feedback ge癟miine mutlaka bakmak laz覺m.

Peki, beenmi olduum saatin u anki fiyat覺 78$. Kargo 羹creti ile beraber 103$ yap覺yor. Sizce, ne kadara kadar artt覺rmal覺y覺m? Bu konudaki fikirlerinizi alabilirmiyim? Bir de, ayet bu rakam ile bende kal覺rsa, g羹mr羹kte bir sorun 癟覺kar m覺? Ekstra bir vergi al覺rlar m覺?
Kullan覺c覺 avatar覺
tosbakafa

Mesaj SeRxx » 05 May 2012, 13:48

Biraz inceledim eBay'覺, bu modelin en ucuzu 羹cretsiz kargolu olarak 138 dolar. Siz de ona g繹re bir 羹st limit belirleyin ve teklifte bulunun. Ben sizin yerinizde olsam saati kesinlikle istiyorsam 110 dolar teklif verirdim :thumbup:
Teklif verme hakk覺nda ipu癟lar覺 vs. her ey Asymptone'nin ekledii linkte var ;)
Kullan覺c覺 avatar覺
SeRxx

Mesaj tosbakafa » 05 May 2012, 13:54

serxx yazd覺:Biraz inceledim eBay'覺, bu modelin en ucuzu 羹cretsiz kargolu olarak 138 dolar. Siz de ona g繹re bir 羹st limit belirleyin ve teklifte bulunun. Ben sizin yerinizde olsam saati kesinlikle istiyorsam 110 dolar teklif verirdim :thumbup:
Teklif verme hakk覺nda ipu癟lar覺 vs. her ey Asymptone'nin ekledii linkte var ;)

ok teekk羹r ederim. 110 dolara kadar 癟覺kar覺m. Ben de kal覺rsa memnuniyetle al覺r覺m o halde.
Kullan覺c覺 avatar覺
tosbakafa

Mesaj tosbakafa » 05 May 2012, 14:32

Bir sorum da %20 g羹mr羹k vergisi ile ilgili. Sat覺c覺ya 繹demi olduumuz rakam 羹zerinden mi al覺n覺yor bu %20 vergi, yoksa saatin piyasa rayicimi s繹z konusu oluyor? Sat覺c覺ya 繹dediimiz rakam 羹zerinden ise, sat覺c覺 ile g繹r羹羹p, bunu d羹羹k g繹stertmek m羹mk羹n m羹d羹r?
Kullan覺c覺 avatar覺
tosbakafa

Mesaj SeRxx » 05 May 2012, 14:36

Sat覺c覺ya 繹dediiniz miktar 羹zerinden %20 繹d羹yorsunuz.
Rakam覺 d羹羹k g繹stermek biraz illegal bir durum olduu i癟in yorum yapmamak daha iyi olur :thumbup:
Kullan覺c覺 avatar覺
SeRxx

Sonraki

D繹n TSF Saat Dan覺ma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Agk22 ve 147 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners