TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Yat覺r覺m ve Saat

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Yat覺r覺m ve Saat

Mesaj Customs » 12 Oca 2010, 21:27

biraz yanl覺s anlas覺ld覺m herhalde veya yazd覺klar覺m oyle bir sonuc c覺kt覺. Saat tabiki de yat覺r覺m amac覺yla al覺nan bir aksesuar degil, oyle olsa alt覺n daha mant覺kl覺 bir yat覺r覺m olur. Benim burda demek istedigim illa herkesin hayat覺nda bir donem s覺k覺st覺g覺 olmustur.
En az覺ndan benim o sekilde oldu daha onceden tespih koleksiyonu yap覺yordum ki; bastan oltu tas覺,akik,degersiz agclardan baslad覺m daha sonra bakt覺m ki benim ald覺g覺m tespihler surekli uretilen ve herkeste olan seyler daha sonra kehribar,baa,mors disi,mercan gibi el emei olan tespihlere yoneldim. En son satt覺g覺m alman sak覺z覺 tabir edilen kehribar tespihim bana 50 usd 50 sterline mal olmustu iscilikle beraber bunu 800 usd ye saTt覺m s覺k覺s覺k bir an覺mda ki, ben baslarken sadece kolleksiyon amac覺yla baslam覺st覺m yani o kadar merakla ve buyuk zaman覺m覺 harcad覺g覺m seyleri satmak icin baslamam覺st覺m ayn覺 merak saat icinde gecerli sadece demek istedigim belki bir gun laz覺m olurda sat覺lmas覺 gerekirse hangi modellere yonelmemizdi.
Kullan覺c覺 avatar覺
Customs

Ya: 42
Kay覺t: 04 Kas 2009, 20:05

Mesaj Clk » 12 Oca 2010, 21:32

Bende aynen anlattigin nedenlerden dolayi yukarida ki aciklamalari yazdim. Dusuncende sonuna kadar haklisin. Benim burada her firsatta yazdigim gibi ne oldum demeyecksin, ne olacagim diyeceksin. Umarim hicbirimizin dar g羹n羹 olmaz...
TRK'羹m!!! lkem TRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullan覺c覺 avatar覺
Clk

Kay覺t: 17 Kas 2009, 02:03

Mesaj nickynick » 12 Oca 2010, 21:46

@ customs,
Keke noktalama iaretlerini de kullansan customs ,daha anla覺l覺r olur herey ;)
Time is a great teacher, but unfortunatelly it kills all its pupils.
Kullan覺c覺 avatar覺
nickynick

Kay覺t: 16 Kas 2009, 22:44

Mesaj alltomatic » 12 Oca 2010, 21:59

Evet customs benim de anlad覺g覺m; O iyi saatleri daha piyasaya 癟覺kmadan kap覺yorlar.Ama rolex ve digerlerini bulmak nas覺l bilmiyorum(uygun fiyata).
Kullan覺c覺 avatar覺
alltomatic

Kay覺t: 11 Ara 2009, 17:06

Mesaj Customs » 12 Oca 2010, 22:11

hocam bilgisayar覺 yurtd覺s覺ndan alm覺st覺m noktalama isaretleri ve turkce karakterlerle bas覺m bela da kusura bakmay覺n ancak kopyala yap覺st覺rla noktalama isareti kullanabiliyorum.
Kullan覺c覺 avatar覺
Customs

Mesaj Proximus » 13 Oca 2010, 01:52

Bana g繹rede saatleri dikkatli kullanmak 繹nemli severek kullan覺nca insan bakar zaten. Hi癟 kullanmay覺p saklamak i癟in ise almak sadece herhalde bu iten para kazanmay覺 arzu eden kiiler i癟in olabilir.
Kullan覺c覺 avatar覺
Proximus

Kay覺t: 30 Ara 2009, 20:35

Mesaj Clk » 14 Oca 2010, 21:20

C羹zdan da yada cebinizde para olmadan, hicbir kredi kartina sahip olmadan, Abu Dhabi Emirates Palace ta tatil yapabilirmisiniz?

Eger kolunuzda belli bir saat var ise evet. Bu saatin adi Zitura. 24 ayar altin yada Platinium bar kadran ve safligi altin icin %99,99, platinium icin %99,95.

Daha fazla bilgi ve koleksiyon icin www.zitura.com

Saat ve yatirim kavramina son noktayi koydum galiba :)
TRK'羹m!!! lkem TRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullan覺c覺 avatar覺
Clk

Kay覺t: 17 Kas 2009, 02:03

Mesaj Customs » 15 Oca 2010, 15:10

modeli guzel degil ciger-kedi misali
Kullan覺c覺 avatar覺
Customs

ncekiSonraki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: cLauXe, onurkoseoglu, smhhhh ve 198 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners