TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

4000 TL Bütçe Giriş ve Orta Segment Divers Önerileri

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: 4000 TL Bütçe Giriş ve Orta Segment Divers Önerileri

Mesaj mertk » 03 May 2012, 17:05

Omega 300m chronometer da uygun bir seçenek olabilir.Fiyatları hakkında tam bir bilgim yok ama belki bu fiyatlara bulunabilir.Omega po için herhalde bütçe artırımına gitmek gerekebilir.Benim fikrim bu bütçe de bir tane gerçekten sevdiğiniz bir saat almaktır diye düşünüyorum.Ben de drk ya katılıyorum bu fiyat aralığında tag aquaracer bulunabiliyorsa bence çok güzel bir seçim olabilir.
IVAN BEBEK BİR GÜN TÜRKİYE'YE YOLUN DÜŞECEK!!!
Kullanıcı avatarı
mertk

Mesaj dolunay » 03 May 2012, 20:54

mrbars yazdı:Önerilen 3 saat de çok güzel, ben beğendim listeni.
Sarb065 beğendiğim bir model, geçenlerde araştırmıştım ancak üretim adedi kısıtlı olduğundan bulması zor bir saat. Seijajapan'da vardı, ebayde vardı, pek didişmediydim. Sarb yerine Hamilton Jazzmaster ve Tissot Visodate de olabilir, benzer bütçelerde benzer klasta saatler. Özellikle Visodate sanki 4 gömlek yukarının saati gibi.

Hem sarb065 ve hemde visodate tarz olarak hic begenmedigim modeller...
Kullanıcı avatarı
dolunay

Mesaj dolunay » 03 May 2012, 20:58

mertk yazdı:Omega 300m chronometer da uygun bir seçenek olabilir.Fiyatları hakkında tam bir bilgim yok ama belki bu fiyatlara bulunabilir.Omega po için herhalde bütçe artırımına gitmek gerekebilir.Benim fikrim bu bütçe de bir tane gerçekten sevdiğiniz bir saat almaktır diye düşünüyorum.Ben de drk ya katılıyorum bu fiyat aralığında tag aquaracer bulunabiliyorsa bence çok güzel bir seçim olabilir.

Bugun hem oris divers date hemde tag heuer aquaracer calibre 5 300m deneme sansi buldum. Kolumda bana gore tag heuer cok daha iyi durdu, ya da ben tag i daha cok begendim. Fiyat olarak limitimin bir hayli altinda alma sansim olacak, nakit odemeye konyali 3000 derken baska bir yer 2500 e kadar indi. Tag imkan dahilinde yani....
Kullanıcı avatarı
dolunay

Mesaj dolunay » 03 May 2012, 21:02

Sevgili arkadaslar onemli bir ilave; saatleri Turkiye den alacagim. Bu nedenle Turkiye de bulunabilen ve satis sonrasi hizmetleri kaliteli ve musteri memnunniyeti yuksek modelleri onermenizi rica ederim. İlgi ve yardimlariniz icin tesekkur ederim.
Kullanıcı avatarı
dolunay

Mesaj drk » 03 May 2012, 21:04

Beğendiğiniz tag heuerin liste fiyatı ne kadar acaba?
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj Drago » 03 May 2012, 21:20

dolunay yazdı:
mertk yazdı:Omega 300m chronometer da uygun bir seçenek olabilir.Fiyatları hakkında tam bir bilgim yok ama belki bu fiyatlara bulunabilir.Omega po için herhalde bütçe artırımına gitmek gerekebilir.Benim fikrim bu bütçe de bir tane gerçekten sevdiğiniz bir saat almaktır diye düşünüyorum.Ben de drk ya katılıyorum bu fiyat aralığında tag aquaracer bulunabiliyorsa bence çok güzel bir seçim olabilir.

Bugun hem oris divers date hemde tag heuer aquaracer calibre 5 300m deneme sansi buldum. Kolumda bana gore tag heuer cok daha iyi durdu, ya da ben tag i daha cok begendim. Fiyat olarak limitimin bir hayli altinda alma sansim olacak, nakit odemeye konyali 3000 derken baska bir yer 2500 e kadar indi. Tag imkan dahilinde yani....

Tag Aquaracer 300m aldığımın 2.günü kolumda durdu...ben de geri iade etmiştim...
Kullanıcı avatarı
Drago

Mesaj SeRxx » 03 May 2012, 23:50

Drk yazdı:Beğendiğiniz tag heuerin liste fiyatı ne kadar acaba?

Drk bir kaç ay önce bakmıştım etiket fiyatı 2000 CHF idi ama geçenlerde Tag Heuer'ler zamlandı, şu an 2100 CHF ...
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj fsinan » 04 May 2012, 10:49

2500TL nakite hangi model öğrenebilir miyim? Eski yıllara ait bir model olmalı diye düşünüyorum.
"Money has no owners, has spenders". -Omar
Kullanıcı avatarı
fsinan

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: recklesstr ve 148 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners