Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
onuratamer » 28 Nis 2012, 15:35
Bana saat orjinal gibi geldi. Bahsi gecen firmanin Isvicre uretimi "swiss made" serisi de var, ama bu saat muhtemelen uzakdogu yapimi. Sayet dizaynini begendiyseniz alabilirsiniz. Ama madem saat merakiniz var artik,bir Seiko 5 veya Orient bakmanizi oneririm. En azindan mekanik bir saatiniz olur.
-

onuratamer
-
mkeyfoglu » 28 Nis 2012, 16:47
çok teşekkür ederim önerileriniz için. Saatin dizaynı hoşuma gitti açıkçası siparişini vericem. (Konuyu yanlış biçimde açtım herhalde acemilik kusura bakmayın

)
-

mkeyfoglu
-
mucadeleci » 30 Nis 2012, 01:13
Bence acele etmeyin, eğer biraz araştırırsanız bu bütçe ile daha alınası saatler bulacağınızı düşünüyorum.
Zamana and olsun ki.....
-

mucadeleci
-
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 119 misafir