TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Tissot PRS516 Quartz Chrono vs Seiko Sportura SNA451 SNAD23

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Tissot PRS516 Quartz Chrono vs Seiko Sportura SNA451 SNAD23

Mesaj Ahbob » 26 Nis 2012, 22:21

Bende yaklasik 5-6 ay once Tissot-Seiko catismasini yasamistim. Tissot PRC200 ve Seiko Sportura SNAE65P arasinda kalmistim. Ve sonunda tercihim Seiko'dan yana oldu. Bunun en buyuk nedeni verdigi kalite hissi. Ozellikle de bilezigi. Ikisini de kolunuzda deneyin, en saglikli karari ancak boyle verebilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
Ahbob

Re: Tissot PRS516 Quartz Chrono vs Seiko Sportura SNA451 SNA

Mesaj SeRxx » 26 Nis 2012, 22:46

caglaryz yazdı:sadece niye sportura diye sormak istiyorum size? nedir sebepleri? Tşekkürler

Bir daha inceledim de beyler Tissot da fena durmuyor neden hepimiz Sportura demişiz anlamadım :roll: Ben kararımı değiştiriyorum Tissot diyorum, boşver Sportura'yı :thumbup:
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj caglaryz » 27 Nis 2012, 06:43

serxx nedenini de alayım lutfen..bu arada sna451 bulamıyorm, snad23 e döncem galiba
Kullanıcı avatarı
caglaryz

Mesaj SeRxx » 27 Nis 2012, 09:48

Başta da dedim ya ikisi arasında hiçbir kalite farkı yok Tissot; Swiss Made olabilir ama Seiko da Swiss'lerin gerisinde kalmıyor burada tamamen kişisel zevkler işin içine giriyor git kolunda dene hangisi hoşuna gittiyse al çık. Burada ki herkesin Sportura demesinin nedeni ise bu serinin tamamen klasikleşmesi, çok tutulması ve gerçekten beğenilmesi. Yoksa hangisini alırsan al sen sıkılına kadar seni idare edecektir :thumbup:

Zaten Snad23 yeni seri ve daha iyi duruyor gibi. Spc003'ü denemeden herhangi bir Sportura modelini almamak gerek diye düşünüyorum tabi bu benim kişisel görüşüm.

Daha fazla bilgi için arama kutucuğuna '' Sportura '' yaz baya bilgi, kullanıcı incelemeleri, kullanıcı yorumları vs. çıkacaktır ;)
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj fsinan » 27 Nis 2012, 10:46

Seiko daha kaliteli, öncelikle elinize alın inceleyin zaten göreceksiniz. Seiko Sportura serisinin çok güzel modelleri var biraz daha araştırma yapın. Mesela double retrograde chrono kullanmıştım, çok şahane bir kadran çok güzel, yahut perpetual calendar alarm chrono'lar var...Yeni çıkardığı klasikleştirdiği değil, 2010-2011 modelleri çok güzel.

Tissot PRS516, güzel bileziği dışında (ki o da folded end), bence bir özellik sunmuyor.
"Money has no owners, has spenders". -Omar
Kullanıcı avatarı
fsinan

Mesaj mrbars » 27 Nis 2012, 15:02

Bütçeyi 900 TL'ye çıkartıp çelik bilezikli syah yada daha da iyisi mavi dial PRS516 automatic alın. İddialı olacak ama hiçbir Seiko kolunuzda Tissot 516 automatic çelik bilezikli kadar güzel, "dolu ve zengin" durmayacaktır.
Kullanıcı avatarı
mrbars

Önceki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 128 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners