TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Yeni Model: Davidoff Velero Power Reserve Chronograph

Saat Sektör Haberleri Gelişmeler Yeni Modeller

Moderatörler: News, LadyZ

Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Saat Sektör Haberleri Bölümümüzü Ziyaret Ederek Saat Endüstrisindeki Yeni Modelleri, Fuarlardan İzlenimleri ve Gelişmeleri Takip Edebilirsiniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Bu Model Hakkında Düşünceniz?

1 seçenek seçebilirsiniz

Sonuçları Görüntüle

Re: Yeni Model: Davidoff Velero Power Reserve Chronograph

Mesaj mrbars » 23 Nis 2012, 22:27

serxx yazdı:Herojd:D

Mrbars zamanında ben de ''Adventure'' kullanmıştım ..

bende garip bir parfüm sapıklığı başladı. 95ten beri le male kullanıyorum. en son le male'i 200 ml edition aldıydım; bitmedi 3 yıldır kudurdum ben de. (bahaneye gel) son 4-5 aydır aldım da aldım. bulgari men, aqva toniq, cool water, hot water, snob, snob black, versace blue jeans, fahrenheit, dior homme intense var şu an dolapta. snob black ve le male hariç hepsi %80'de sanırım.
Kullanıcı avatarı
mrbars

Mesaj msturan » 23 Nis 2012, 22:31

herojd11 yazdı:Tabi aradaki mesaj silinince benimki tek basına bir anlam ifade etmiyor ama :)

Ben de kavrama yetilerimden şüphe etmeye başlamıştım :D
Eğer bir Patek Philippe'e sahipseniz, artık ölebilirsiniz demektir. Mission Completed.
Kullanıcı avatarı
msturan

Mesaj vincefb » 23 Nis 2012, 22:35

Ben aradaki mesajı yakaladığım için gülmüştüm :D
Kullanıcı avatarı
vincefb

Mesaj SeRxx » 23 Nis 2012, 22:43

mrbars yazdı:
serxx yazdı:Herojd:D

Mrbars zamanında ben de ''Adventure'' kullanmıştım ..

bende garip bir parfüm sapıklığı başladı. 95ten beri le male kullanıyorum. en son le male'i 200 ml edition aldıydım; bitmedi 3 yıldır kudurdum ben de. (bahaneye gel) son 4-5 aydır aldım da aldım. bulgari men, aqva toniq, cool water, hot water, snob, snob black, versace blue jeans, fahrenheit, dior homme intense var şu an dolapta. snob black ve le male hariç hepsi %80'de sanırım.

Mrbars koleksiyon mu yapıyorsun ? :) Parfümlerin uzun süre beklemesi iyi değil bende 4 yıllık Hugo Boss-Hugo var geçenler bir sıktım, facia :roll: 3 hafta önce Kenzo-Tokyo'yu otobüste unuttum gitti, zaten sevmemiştim ve tavsiye de etmiyorum. Herhalde Bvlgari Aqva alacağım önerir misin ?:

herojd11 yazdı:Tabi aradaki mesaj silinince benimki tek basına bir anlam ifade etmiyor ama :)

Ben de başka başlıktaki bir yazıyla bağlantı kurdum ;)
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj msturan » 23 Nis 2012, 23:03

İnanılır gibi değil başgan, üçtür bu başlığa giriyorum, insanlar herojd başgan'ın hangi mesajına gülüyor; bakayım da ben de güleyim diyorum.. Sonuç hayal kırıklığı :D

serxx yazdı:Herhalde Bvlgari Aqva alacağım önerir misin ?:

serxx, çok yakın bir arkadaşım kullanıyor, gayet ferah bir kokusu var.. Şişesi yerinde durmaz, fırıldak bir şey :D ama kokusu, özellikle de spor bir tarzın varsa mükemmel :thumbup: Kalıcılık ise benim için gayet yeterli, arada sıktığımda 3-4 gün kalıyor ;)
Eğer bir Patek Philippe'e sahipseniz, artık ölebilirsiniz demektir. Mission Completed.
Kullanıcı avatarı
msturan

Mesaj SeRxx » 23 Nis 2012, 23:16

Senin bu yorumundan sonra tamamdır o zaman Msturan :thumbup: sen yine arada test edersin olumsuz durum olursa bildirirsin ;) :D
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj msturan » 23 Nis 2012, 23:19

Tabii serxx, ben arada canım sıkıldığında arkadaşın odaya inip sıkıyorum falan zaten :D Tabii Mrbars'ın önermesi gereken şeye atladım :D ama ondan da fikir alman daha iyi olacaktır elbet :thumbup: Ama bence en önemlisi gidip "kolunda denemen" :D
Kullanıcı avatarı
msturan

Mesaj SeRxx » 23 Nis 2012, 23:24

Mrbars da yorum yapsın bekliyorum; zaten ben ufak bir ateşleyici mesaj bekliyorum o da senden geldi :D
İki bileğimde de denedim çok iyi durdu, power reserve'ini merak ediyordum 3-4 gün dedin; o da büyük bir artı benim için :D :lol:
Kullanıcı avatarı
SeRxx

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Sektör Haber Merkezi - Watch Industry News Center

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 20 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners