TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Ulysse Nardin Maxi Marine Black Sea Yorum ve Bilgi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Ulysse Nardin Maxi Marine Black Sea Yorum ve Bilgi

Mesaj drk » 20 Nis 2012, 23:32

AP hakkında söylenebilecek fazla birşey yok. Zevkinize uyuyorsa alınabilecek en kaliteli markalardan biri. Hangi modeline baktınız? Birde merakımı mazur görün, hangi işle meşgulsünüz acaba?
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj erkan41 » 21 Nis 2012, 11:50

tesekkürler asymptotee..:) gerçi herojd11 biraz sert çıktı ama napalım sağlık olsun:D kendi kurduğumuz lojistik firması var drk yönetim kurulundayım
Kullanıcı avatarı
erkan41

Mesaj herofb » 21 Nis 2012, 11:53

Yok canim neden sert çıkayım sadece almış olmak icin alıyormuşsunuz gibi geldi ve belki boyle bir hatayı engelleyebilir miyim diye düşündüm yoksa gönülden AP isteyen herkesi destekler alması icin teşvik ederim çünkü benimde hedefimde olan cok ozel bir saat
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj erkan41 » 21 Nis 2012, 13:26

almış olmak için o kadar para verilir mi herojd11 arkadasım:) alacagım saatin güzel ve özel bir saat olmasını istiyorum o kadar:) forum sayfalarında adı gecen saatlere bakıyorum hepsi güzel gelio bu sefer kafa karısıyor o yüzden kararsız kaldım..1) deri bilezik saat istiyorum çelik bilezik vardı hem agır hemde çiziliyor bi zaman sonra 2) illaha kronograf olsun demiyorum ama olursa hos durur diye düşünüyorum 3)bileğim cok kalın değil saat kolumda oynamasın ve kaba durmasın istiyorum diğer özellikler belli zaten otomatik çizilmeyen cam falan hepsi bu yani bi de luminosu iyi olsun o kadar:D
Kullanıcı avatarı
erkan41

Mesaj erkan41 » 21 Nis 2012, 15:28

kuzenimin gönderdiği resimleri nasıl paylasacam arkadaslar beceremedim bi türlüü..:)
Kullanıcı avatarı
erkan41

Mesaj herofb » 21 Nis 2012, 20:27

İmageshack'te çıkan dogrudan link'i yukarıdaki img butonunun arasına yapistirabilirsiniz
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj erkan41 » 22 Nis 2012, 01:10

http://www.thewatchgallery.co.uk/audemars-piguet-royal-oak-blue-15400st-oo-1220st-03

http://watch.pclady.com.cn/product/photo/item/1465.html

çelik bileziklere sıcak bakmıodum ama forumda alan bir arkadasın cok hafif oldugunu söyleyince AP nin en güzel ve asıl royal oak modelleri çelik bilezik oldugunu öğrendim bu iki linkteki saati begendim siz olsanız hangisini tercih ederdiniz ve niye tercih ederdiniz:)
Kullanıcı avatarı
erkan41

Mesaj mrbars » 22 Nis 2012, 14:11

erkan hocam, anladığım kadarıyla saate yüzeysel de olsa bir merak başlamış yada varmış. topicde markası modeli geçen tüm saatler kendilerini fazlasıyla kanıtlamış durumdalar, haliyle kafa modeller arasında da karışık. kişisel fikrim, "ben 15 TL'lik bir saat alacağım" yerine, 3-5k TL'ye az bütçeli bir omega, longines, maurice lacroix gibi bir markayla günü ve kafa karışıklığını kurtarıp, bu saat kolda ve sizin merak forumdayken; daha fazla model ve kolda denemelerle 15TL vereceğiniz saatinizi daha sakin seçebilirsiniz. güzel bir hobidir bu, 2. 3. saatte en beğendiğinizi bulursunuz.
not: rolex'i de direk elemeyiniz. eminim kolda seveceksiniz.
Kullanıcı avatarı
mrbars

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 134 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners