Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
erkan41 » 20 Nis 2012, 17:44
bizde derken luxury bazar ve birkaç tane daha yabancı site vardı oralarda 30-40 bin dolar ve euro falan yazıodu royal oak modelleri bizde satan yerler var tabi rhodium sami watches gibi türkiye dispiritörleri var:)
-

erkan41
-
herofb » 20 Nis 2012, 17:53
ok o zaman ama umarım çelik düz modeller ile komplikasyonlu ya da değerli madenden saatleri karşılaştırmıyorsunuz çünkü royal oak'lar 11k CHF'den heralde 250 k'ya kadar giden bir yelpazeye sahip
-

herofb
-
erkan41 » 20 Nis 2012, 17:57
yok ben celik bilezik değil deri bilezik olanlar zaten sordum özellikle deri mi çelik mi olmazsa ordan isteyecem zenithte güzel saat ama çok hosuma gitmedi modelleri:)
-

erkan41
-
herofb » 20 Nis 2012, 18:02
çelik derken bilezik değil kasa materyalinden bahsediyordum ama neyse
bu arada her mesajınızda farklı bir marka ve ya modelden bahsediyorsunuz ve bahsettiklerinizin hepsi parasını hak eden markalar bu yüzden bence hangisini beğendiyseniz biran evvel alınız
-

herofb
-
erkan41 » 20 Nis 2012, 18:07
alabilecek güç var herojd11 o yüzden markalar hakkında fikir edinmeye calısıyorumm o kadar para vermişken güzel ve iyi bir saat olsun istiyorum..tabi en saglıklısı bir butiğe gidip denemek ama fırsat bulamıyorum istanbula iş için gidip geldiğim için zaman bulamıyorum kafa karısık o yüzden bölee:)
-

erkan41
-
herofb » 20 Nis 2012, 18:12
kafanızın karşık olduğu belli zaten bu arada son derece açık yazmak istiyorum kusura bakmayın sanki sizde alabilecek gücüm var o zaman bir pahalı saat alayım havası seziyorum ve bence bu alışveriş tamamlandığında aldığınız hiç bir saat sizi tam olarak mutlu etmeyecek bu yüzden bence bu kadar bütçe ayırmamalısınız çünkü hangi saati alırsanız alın kolaylıkla çizilecek ve zamanı tam olarak doğru göstermeyecek ve sanki sizde o kadar para verdik ama bak şu lanet şeye hissi oluşacak gibi geliyor , dediğim gibi yanlışsam kusura bakmayın ama her ne kadar çok zengin de olsanız alacağınız bu ürün ithal bir mal bu yüzden belki size koymasa bile ben milli serveti düşünüyorum
-

herofb
-
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 127 misafir