Razz, harika bir anekdot, çok teşekkürler, zevkle okudum, bilgilendim üstad

Uzmanlık alanı tanınmış saat ve aksesuar markalarının Türkiye dağıtımı olan LPI, son yıllarda gösterdiği başarılar sayesinde İsviçreli birçok saat üreticisinin tercih ettiği güvenilir ve yüksek performanslı iş ortağı konumuna gelmiştir. Blancpain, Glashütte, Maurice Lacroix, Tag Heuer ve Tissot LPI Türkiye nin güncel markalar portföyüdür.
asymptote yazdı:Benim LPI servisinden dönen saatin halini belki görmüşsündür Razz:Uzmanlık alanı tanınmış saat ve aksesuar markalarının Türkiye dağıtımı olan LPI, son yıllarda gösterdiği başarılar sayesinde İsviçreli birçok saat üreticisinin tercih ettiği güvenilir ve yüksek performanslı iş ortağı konumuna gelmiştir. Blancpain, Glashütte, Maurice Lacroix, Tag Heuer ve Tissot LPI Türkiye nin güncel markalar portföyüdür.
Portföyünde Blancpain ve Glashütte olan bir dağıtım şirketinin servis kalitesine bakar mısınız? Satıcı ile olan diyaloğunu bu serviste çalışan adamlara(usta demeye dilim varmıyor) ibret almaları için okutmak gerek aslında. Artık emin olduğum bir şey var: Ülkemizde saatçi ve saat ustalarının ezici çoğunluğu maalesef saatlere bizim verdiğimiz değeri (hem koleksiyon, hem de saat sevgisi anlamında) vermiyor..
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: Majestic-12 [Bot], sphinx ve 72 misafir
|