mucadeleci yazdı:*Drago, bence sizi Grand Seiko dan vazgeçiren en önemli neden, dalış merakınıza özel olarak üretilen Hi-End saatlerin varlığı, bu nedenle; Rolex Submariner veya Rolex Deapsea yada Panerai Submersible dışındaki saatler size uzun vadede pişmanlık duygusu verecektir zira halihazırda Grand Seiko efsanesine bir alternatif almış olacaksınız.
Not: Acizane ve Naçizane yaptığım gözlem ile yazdığım kişisel fikirlerdir, umarım haddimi aşmamışımdır.
Mücadeleci, forum ortamında nezaket sınırları içinde her türlü fikir ve öneri jimnastiğine açığım, sizi böyle hassas bir yaklaşıma yöneltecek bir şey yapmamışımdır umarım...Şimdi konumuza dönecek olursak...Ben serbest dalışla zıpkın avcılığı yapıyorum ve bu faaliyetim sırasında da Suunto D3 kullanıyorum, yani aslında alacağım saati dalış aktivitelerim sırasında kullanmayacağım, ama yinede deniz ve su ile haşır neşir bir İzmirli olarak saatimin en az !! 100m ve ideal olarakta 300m su geçirmez bir model olmasını istiyorum.
Dolayısı ile aslında direk dalışa götürmeyeceğim ama ıslandığında da üzülmeyeceğim bir Panerai'ım olsun istiyorum...