Hakk覺nda Bilgi Almak 襤stediiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, Saat Dan覺ma Platforumu B繹l羹m羹nde Yeni Saatinizle 襤lgili B羹t癟e ve Marka/Model Bazl覺 Tavsiye ve Kullan覺c覺 Tecr羹besi Talebinde Bulunabilirsiniz. D羹羹n羹len Kriterlerin Detayl覺 Olarak Belirtilmesi yelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmas覺n覺 ve Tecr羹belerini Paylamalar覺n覺 Salayacakt覺r. L羹tfen A癟t覺覺n覺z Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir eklinde Yazmay覺n覺z. Sorulan Saatin Model Fotoraf覺, zellikleri ve ncelikle Kendi Yorumlar覺n覺z覺 Ekleyerek Sorunuz.
ya 1600 tl ye kadar 癟覺kabilirim fiyatta.. tavsiye ettiiniz model varsa can kula覺 ile dinliyorum..deri kay覺 癟elik kasa otomatik bir saat??tissotlar hakk覺ndaki g繹r羹lere de a癟覺覺m..yard覺m覺n覺z i癟in 癟ok saolun
Ciyokizil 2000'lerin 羹zerine 癟ok g羹zel se癟enekler var(Oris, Longines gibi). 1000 Liral覺k model ile 1600 liral覺k aras覺nda 繹yle m羹kemmel bir fark g繹remiyorum ben. Belki 1600 Lira civar覺na Hamilton olabilir Snp037 iyidir
arkadalar oris nas覺l bir marka?bir modeli buldum p覺rlantada oris classic date 733.7594.40.64L kod numaras覺..mekanizma Oris 733, SW 200 tabanl覺 ( 38 saat ).. iyi mi acaba? fiyat覺 1640 tl yaz覺yor.. pazarl覺a girebilir miyim nerelere kadar d羹erler
say覺n serxx teekk羹r ederim yard覺mlar覺n i癟in.. bu arada fiyat ald覺覺m yeri ayd覺n saate sordum 癟al覺覺yolarm覺 ger癟ekten..i癟im rahatlad覺 valla..
bu arada seiko modellerini d羹羹nen arkadalar varsa fiyatta uygun geldiyse adres verebilirim..pazarl覺kla srx modelini 1350---snp modelini 900 tl civar覺na d羹羹rebileceimi d羹羹n羹yorum...