TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

İzmir'de Panerai Satan Yer

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: İzmir'de Panerai Satan Yer

Mesaj buTa » 15 Nis 2012, 22:48

Drago yazdı:Ben de Panerai almam olur biter...ne bu ya :?

Drago ben sizde tekrar Grand Seıko'ya dönüş sinyalleri alıyorum. :) submariner'de de kasa,bilezik uyumsuzluğundan bahsetmişsiniz. :D
Kullanıcı avatarı
buTa

Mesaj drk » 15 Nis 2012, 22:54

Bugün birşey farkettim. Bu merak ilk başladığında aklımızda bir saat oluyor. İlk almak istediğimiz değil, biraz araştırıp, bilgilenip ondan sonra karar verdiğimiz ancak çeşitli sebeplerle al(a)madığımız o saat. Eninde sonunda yine karşımıza çıkıyor, aklımıza giriyor :)

Mesela benim için bu saat blancpain fifty fathomstu. Bugün kendimi yine fotoğraflarına bakarken, acaba hesabı yaparken buldum :) Hayır, yine bir sebepten dolayı al(a)mayacağım sanırım ama yinede aklımın bir köşesinde kalacak.

Uzun lafın kısası Drago, GS'ye dönüş yaparsa şaşırmam hatta desteklerim çünkü gs-rolex tartışmalarından biliyorumki, o saat Drago'yu fazlasıyla mutlu edecek :)
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj Drago » 15 Nis 2012, 23:08

Yok arkadaşlar, Seiko defterini SARB035 ile kapattım sanıyorum...yani Grand Seiko beni çok etkilemeyecek bu aşamadan sonra...Ancak son zamanlarda gerçekten ilgilendiğim iki marka var biri Rolex diğeri Panerai, eninde sonunda bu ikisinden birini almak istiyorum.Tabi imkanlarımı zorlayarak ve bütçeyi de ayarlayarak 8-)

İkiside gerçekten yerini ve adını hak etmiş markalar, ha diyeceksiniz ki optik olarak 180 derece farklı modelleri olan saatler bunlar..evet haklısınız ama ikiside çok güzel,kaliteli ve prestijli.

Bu arada evidence'e cevap yazayım : SUB da kasa,bilezik uyumsuzluğu yeni çıkan model için geçerli...eski kasa yani 14060 için değil ;) :idea:
Kullanıcı avatarı
Drago

Mesaj vmetin » 15 Nis 2012, 23:13

Drk yazdı:Bugün birşey farkettim. Bu merak ilk başladığında aklımızda bir saat oluyor. İlk almak istediğimiz değil, biraz araştırıp, bilgilenip ondan sonra karar verdiğimiz ancak çeşitli sebeplerle al(a)madığımız o saat. Eninde sonunda yine karşımıza çıkıyor, aklımıza giriyor :)

Mesela benim için bu saat blancpain fifty fathomstu. Bugün kendimi yine fotoğraflarına bakarken, acaba hesabı yaparken buldum :) Hayır, yine bir sebepten dolayı al(a)mayacağım sanırım ama yinede aklımın bir köşesinde kalacak.

Uzun lafın kısası Drago, GS'ye dönüş yaparsa şaşırmam hatta desteklerim çünkü gs-rolex tartışmalarından biliyorumki, o saat Drago'yu fazlasıyla mutlu edecek :)

neden fifty fathoms tan vazgeçtin? ben de bayılıyorum ona ama bütçemin çok üstünde.
Kullanıcı avatarı
vmetin

Mesaj buTa » 15 Nis 2012, 23:21

Drago yazdı:Bu arada evidence'e cevap yazayım : SUB da kasa,bilezik uyumsuzluğu yeni çıkan model için geçerli...eski kasa yani 14060 için değil ;) :idea:

Eski kasaya dikkat etmemişim. Haklısınız ve üstelik fiyatı da daha uygun olacaktır.
Kullanıcı avatarı
buTa

Mesaj drk » 15 Nis 2012, 23:24

Vazgeç(e)medim, erteledim. Ben saati almaya karar verdiğimde mat kasalı versiyonu yoktu, yeni çıktı sayılır, bir de dediğiniz gibi fiyat çok yüksek :? Son olarak, olurda birgün sıkılırsam veya satmam gerekirse havaya gidecek binlerce lira beni düşündüren başlıca konular.
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj drk » 15 Nis 2012, 23:24

Drago, elinizi çabuk tutun, stoklar 14060 için tükeniyor ;)
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj vmetin » 15 Nis 2012, 23:40

Drk yazdı:Drago, elinizi çabuk tutun, stoklar 14060 için tükeniyor ;)

evet ben armada da görmüştüm vitrinde, hemen gitti :(
Kullanıcı avatarı
vmetin

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 137 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners