TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Seiko Arctura ve Sportura Danışma

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Seiko Arctura ve Sportura Danışma

Mesaj caglaryz » 13 Nis 2012, 02:24

merhabalar, 2 arctura modeli arasında kaldım ve sizlerin yardımına koştum :) aslında ilk önce sportura düşünüyodum ama sonradan bunları görünce kararsız kaldım, aklımın hala bi köşesinde sportura sna451, spc001, snad23 ve snj005 var
kararsız kaldığım 2 arctura modeli şunlar: seiko arctura sng045 ve seiko arctura srn015

http://www.amazon.com/Seiko-SNG045-Arctura-Kinetic-Relay/dp/B00068TK5W/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1334272759&sr=8-1
http://www.amazon.com/Seiko-Arctura-Mens-Watch-SRN015/dp/B001FPIEO8/ref=sr_1_22?s=watches&ie=UTF8&qid=1334272803&sr=1-22

aslında ince bilekliyim ve bu saatlerin ağırlığına da ulaşamadım kaç gramdır bilmiyorum...ama hala acaba sportura mı diyorum, arcturaların kinetic (yine de pilli) olması biraz cezbediyo ama çok ta fark yok gibi o anlamda..tasarım olarak sporturalar (yenileri snae69-67 değil) daha hoş gibi. neyse ben yine de siz profesyonellere bi danışayım. Teşekkürler
Kullanıcı avatarı
caglaryz

Re: Seiko Arctura ve Sportura Danışma

Mesaj SeRxx » 13 Nis 2012, 08:34

Merhaba ...

Görsel olarak SRN015 modeli çok daha güzel zaten diğer modelin Auto-Relay özelliği dışında cezbedici bir tarafı yok( tabi bana göre)

Bütçe uygun olsa Arctura-Kinetic SNP029 modelini alın diyeceğim ama bunların neredeyse iki katı fiyatı varmış ...

Sportura modellerini ben her zaman daha çok beğenmişimdir özellikle SPC003 - SPC001 - SPC009 modelleri Seiko-Sportura ruhunu daha iyi yansıtmakta :thumbup:

Özet olarak iki modelden SRN015 modelini alın derim, tam olarak kaç gram olduğunu bilmesem de benim gibi ince bilekli biri için biraz rahatsız edecek bir ağırlığı vardı diye hatırlıyorum :thumbup:
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj aokyy » 13 Nis 2012, 08:37

SRN015 modeli bence de daha güzel.
Kullanıcı avatarı
aokyy

Mesaj sedir » 13 Nis 2012, 09:21

Beyaz kadranı ve mavi kol detayı ile SRN015 öne çıkıyor.
Vakit nakittir.
Kullanıcı avatarı
sedir

Mesaj Ahmed » 13 Nis 2012, 15:25

SRN015 :thumbup:
Kullanıcı avatarı
Ahmed

Mesaj Baran » 13 Nis 2012, 18:30

Bunların ikisinide sakın denemeden almayın derim..Bilezik kısmı inanılmaz şık olmasına ragmen bence cok kullanışsız.Bayıla bayıla alıp severek takmak istediğim arcturamı kılımı tüyümü yolduğu için satmak zorunda kaldım.
Kullanıcı avatarı
Baran

Mesaj caglaryz » 16 Nis 2012, 03:08

Tesekkurler herkese bende sportura almaya dondum tekrar :)
Kullanıcı avatarı
caglaryz

Mesaj famicom » 10 Ağu 2012, 19:56

Herkeze merhabalar ben yeni üye oldum foruma umarım doğru yere yazıyorumdur. Benim günlük kullanıma uygun casio marka analog bir saatim var bir tanede iyibişey almak istiyorum. Aklımda automatic seiko5 almak vardı ama alarmıda olsun istedim hemde otomatik olsun. 1977 lerde bell-matic varmış seikonun bunu bulmak zor alarmınıda hoşlanmadım pek. Günümüzde sanırım velatura da bu özellikvar.
pilli olarak sporturada var . Acaba sosyal paylaşım sitelerinede baktım bulamadım sporturanın alarm sesi nasıl veya velaturanın ,hergün tekrar alarmı kurmak mı gerekiyor. yoksa gece ve aksa üstü 5 ayarlandığında 2 kere mi çalıyor. teşekkürler şimdiden
Kullanıcı avatarı
famicom

Sonraki

• Similar topics
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Yazar

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: almanbirasi, AlpKI, Dorukeski, tt59 ve 148 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners