ombo yazdı:Resimleri yarın sabah yükleyebilirim ancak. İsyerindeki bilgisayarda kaldılar. Saati birkaç aydır arıyordum. Distribütörlerde bulamadım. Neyse ki Konyalı saatte bie adet kalmış. Kargoya bu sabah geldi
ombo yazdı:Bu arada bir patek philippe alırsam emin olun resimlerini burada paylaşmam, istanbulda siz sanatseverlere beraber açardim kutuyu:)
Thevenin yazdı:Bu kutu ile gelen Seiko 5 var; ama Seiko'nun ne yapacagi belli olmaz
asymptote yazdı:ombo yazdı:Bu arada bir patek philippe alırsam emin olun resimlerini burada paylaşmam, istanbulda siz sanatseverlere beraber açardim kutuyu:)
msturan' ın yanında o kutuyu açmak pek akıllıca olmazdı. İyiliğinden şüphe duymadığım bir arkadaş ama PP için kötülük yaparsa da şaşırmam..
msturan yazdı:asymptote yazdı:ombo yazdı:Bu arada bir patek philippe alırsam emin olun resimlerini burada paylaşmam, istanbulda siz sanatseverlere beraber açardim kutuyu:)
msturan' ın yanında o kutuyu açmak pek akıllıca olmazdı. İyiliğinden şüphe duymadığım bir arkadaş ama PP için kötülük yaparsa da şaşırmam..
asymptote, teessüf ederisssssKıymetlimisssi biss çok severisss
![]()
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: Ergİn ve 202 misafir
|