Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.
msturan yazdı:O saati İstanbul'a gittiğim gibi Bengisaat üstadımla buluşturacağım asymptote, çok iyi oldu hatırlattığın
Bir-iki fotograf alsak msturan .
İşte TSF beyler. Her şey gayet profesyonel... Tamir-bakım, sohbet-muhabbet ne arasan var . Tekrardan kuruculara ve bütün üyelere teşekkürler beyler,içimden geldi yazayım dedim
sanırım ben hepsini çok seviyorum, dönem dönem kullanmaktan çok zevk aldığım ve daha sık kullandığım saatler değişiyor.. bir dönem panerailer kolumdan düşmezdi.. GMT master II onları biraz geriye itti..şimdilerde ise moonwatch en sık kullandığım saat..
Derler ya ilk asklar unutumazmis, ilk Swatch'umu taktigim kadar baska hicbir saatimi takmamisimdir. Koyu yesil, seffaf birseydi. Swatch "le poeme". Simdilerde is acik ara Submariner...