Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
Beyler bugün yine Kadıköy Noy Saat'in önünde buldum kendimi. Gözüm vitrinde,Oris'leri kesiyordum... Saatçi ise çok kibar bir hanımefendiydi.Beni kırmadı, inceledim de inceledim .
O hanımın eşiyle tanıştım orısı alırken kadıköyün en eski saatcilerindenmiş eski esnaf..Saat konusundada epey bilgili bir beyfendi.O hala eski dükkanda duruyor sizin gezdiğiniz dükkandaysa eşi ve oglu duruyor.Yahudi onlar o yuzden acayıp kibarlar düzgün insanlar şaşırmamıştım öğrendiğimde..Pazartesi soracağım bakım ne bakmıssın tolgi
Silikonla cok orjınal ve tam bir diver havası estiriyor fakat celik bileziği cok guzelmiş hakkaten kalın baklalı ve celiği son derece kaliteli.Kilit mekanizması olsun gramajı olsun verdiğim parayı haketti.