TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Roma'da Nereden Panerai Al覺n覺r?

Hakk覺nda Bilgi Almak 襤stediiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, Saat Dan覺ma Platforumu B繹l羹m羹nde Yeni Saatinizle 襤lgili B羹t癟e ve Marka/Model Bazl覺 Tavsiye ve Kullan覺c覺 Tecr羹besi Talebinde Bulunabilirsiniz. D羹羹n羹len Kriterlerin Detayl覺 Olarak Belirtilmesi yelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmas覺n覺 ve Tecr羹belerini Paylamalar覺n覺 Salayacakt覺r. L羹tfen A癟t覺覺n覺z Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir eklinde Yazmay覺n覺z. Sorulan Saatin Model Fotoraf覺, zellikleri ve ncelikle Kendi Yorumlar覺n覺z覺 Ekleyerek Sorunuz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Roma'da Nereden Panerai Al覺n覺r?

Mesaj deccoali » 06 Nis 2012, 13:12

Selam arkadalar!

Birka癟 ayd覺r hayat覺n younluu sebebiyle sizleri uzaktan sevmenin ve yaz覺lar覺n覺z覺 sadece izleyebilmenin h羹zn羹 i癟erisindeyim :) Bu zaman zarf覺nda yeni saat alan t羹m arkadalara c羹mleten hay覺rl覺 olsun diyorum ayr覺ca baz覺 modellere sessizce kedi misali yalan覺yorum belirtmeden ge癟meyeyim ( bu laf覺m daha 癟ok sana vincefb :lol: )

2 hafta sonra Roma'ya gideceim gitmiken Panerai bakmakta fayda var diye d羹羹n羹yorum. nereceiniz sat覺c覺 veya "襤talya'dan al覺n覺r dediiniz" marka var m覺? M.Ali Birand saatleri gibi mesela :D

Sevgiler...
Kullan覺c覺 avatar覺
deccoali

Ya: 47
Kay覺t: 01 Mar 2011, 11:39

Re: Roma'da Nereden Panerai Al覺n覺r?

Mesaj vincefb » 06 Nis 2012, 13:55

Deccoali :) Ben birey yapmad覺m Reyiz tek bomba UN'dur bakada gelen giden birey yok zaten REyiz :D

Panerai T羹rkiyeden al覺n覺r reyiz :D

Yurtd覺覺 ile T羹rkiye fiyatlar覺 fixledi zaten..
襤stersen liste fiyat覺 haf覺zal覺 Drk arkada覺m覺zdan fiyatlar覺 al kar覺lat覺r, burdaki indirimlerle arada 癟ok b羹y羹k farklar kalm覺yor san覺r覺m ;)
Kullan覺c覺 avatar覺
vincefb

Kay覺t: 11 Au 2011, 13:28

Mesaj vmetin » 06 Nis 2012, 14:01

O kadar dolat覺m roma'da. Sadece ispanyol merdivelerinin kar覺s覺ndaki l羹ks markalar覺n olduu sokakta blancpain fifty fathoms ve cartier butiinde de cartier saatler g繹rd羹m 羹st s覺n覺f olarak.
Kullan覺c覺 avatar覺
vmetin

Ya: 90
Kay覺t: 13 Ara 2011, 17:37

Mesaj deccoali » 06 Nis 2012, 14:18

vincefb yazd覺:Deccoali :) Ben birey yapmad覺m Reyiz tek bomba UN'dur bakada gelen giden birey yok zaten REyiz :D

Panerai T羹rkiyeden al覺n覺r reyiz :D

Yurtd覺覺 ile T羹rkiye fiyatlar覺 fixledi zaten..
襤stersen liste fiyat覺 haf覺zal覺 Drk arkada覺m覺zdan fiyatlar覺 al kar覺lat覺r, burdaki indirimlerle arada 癟ok b羹y羹k farklar kalm覺yor san覺r覺m ;)

yaa yakt覺n bizi burada hocam hala konuuyor musun :D sanki memleketinde daha ucuz olurmu gibi gelmiti bana ama pek deil galiba.. bir de burada insan k覺y覺p alamad覺覺n覺 yurtd覺覺 gaz覺yla al覺yor 繹yle 500tl ucuz olsa bile insan bu fiyat ka癟maz + tax free diyor :)

vmetin yazd覺:O kadar dolat覺m roma'da. Sadece ispanyol merdivelerinin kar覺s覺ndaki l羹ks markalar覺n olduu sokakta blancpain fifty fathoms ve cartier butiinde de cartier saatler g繹rd羹m 羹st s覺n覺f olarak.

ben el mecbur o soka覺 han覺mla birka癟 kezden fazla tavaf edeceim i癟in g繹r羹r羹m illa ki :D
Kullan覺c覺 avatar覺
deccoali

Mesaj vmetin » 06 Nis 2012, 14:32

deccoali yazd覺:ben el mecbur o soka覺 han覺mla birka癟 kezden fazla tavaf edeceim i癟in g繹r羹r羹m illa ki :D

ya sorma, gucci, louis vuitton, prada, cartier hepsi orada, hi癟 aramaya gerek yok ha ha haaa :lol:
Kullan覺c覺 avatar覺
vmetin

Mesaj deccoali » 06 Nis 2012, 14:34

vmetin yazd覺:
deccoali yazd覺:ben el mecbur o soka覺 han覺mla birka癟 kezden fazla tavaf edeceim i癟in g繹r羹r羹m illa ki :D

ya sorma, gucci, louis vuitton, prada, cartier hepsi orada, hi癟 aramaya gerek yok ha ha haaa :lol:

saate para kalmayacak anla覺lan erkek halimle anca roma formas覺 al覺r覺m kendime :lol:
Kullan覺c覺 avatar覺
deccoali

Mesaj vmetin » 06 Nis 2012, 15:16

Sizin han覺m覺 bilemem ama, bana roma formas覺n覺n 癟akmas覺n覺 alacak bile para kalmad覺 :D
Kullan覺c覺 avatar覺
vmetin

Mesaj Baran » 06 Nis 2012, 16:33

Panerai bilmemde son gidiimde u癟aa dondurmayla bindim hala agz覺m sulan覺yor d羹羹n羹nce :)
Kullan覺c覺 avatar覺
Baran

Ya: 40
Kay覺t: 02 ub 2011, 23:10

Sonraki

D繹n TSF Saat Dan覺ma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 148 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners