TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

2000TL Bütçe İle Spor-Klasik Saat Tavsiyesi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: 2000TL Bütçe İle Spor-Klasik Saat Tavsiyesi

Mesaj Blackhawk » 02 Nis 2012, 00:07

Değerli arkadaslar bu saatte son kararımı verdim sizler ne dersiniz iyi mıdır mekanizması nasıldır Quartz ama fiyat olarak otomatik saatlere yakın ben 1100 tl ye anlaştım link: https://www.saatvesaat.com.tr/UrunDetay.aspx?st=GCX78004G5S&MR=91
Teşekkürler
S-70A28YAR Blackhawk & Hamilton X-Wind, Tissot Quikster, Samsung S3 Frontier, Whats Next?
Kullanıcı avatarı
Blackhawk

Re: GC nasıldır

Mesaj aokyy » 02 Nis 2012, 10:33

GC otomatik saatlerinde kalitesini bayağı yükselterek diğer moda markalarından sıyrılmaya başladı. İsviçre mekanizma kullanıyorlar. İsviçre'de üretimlerini yapıyorlar. Ayrıca gerçekten çok başarılı tasarımları var. Pilli mkanizmaları hakkında bilgim yok.

Ama dikkat edilmesi gereken husus şu; Guess ve Guess Collection farklı kalitede saatlerdir.
Kullanıcı avatarı
aokyy

Mesaj Blackhawk » 02 Nis 2012, 10:37

aokyy yazdı:GC otomatik saatlerinde kalitesini bayağı yükselterek diğer moda markalarından sıyrılmaya başladı. İsviçre mekanizma kullanıyorlar. İsviçre'de üretimlerini yapıyorlar. Ayrıca gerçekten çok başarılı tasarımları var. Pilli mkanizmaları hakkında bilgim yok.

Ama dikkat edilmesi gereken husus şu; Guess ve Guess Collection farklı kalitede saatlerdir.

Teşekkür ederim dediğiniz gibi ikisi farklı markalar su anda bu modeli almaya karar verdim ama hayırlısı buradaki arkadaşların yorumlarına göre farklı modellere de yonelebilirim yorumları bekliyorum
S-70A28YAR Blackhawk & Hamilton X-Wind, Tissot Quikster, Samsung S3 Frontier, Whats Next?
Kullanıcı avatarı
Blackhawk

Mesaj necati » 02 Nis 2012, 13:25

Blackhawk yazdı:
aokyy yazdı:GC otomatik saatlerinde kalitesini bayağı yükselterek diğer moda markalarından sıyrılmaya başladı. İsviçre mekanizma kullanıyorlar. İsviçre'de üretimlerini yapıyorlar. Ayrıca gerçekten çok başarılı tasarımları var. Pilli mkanizmaları hakkında bilgim yok.

Teşekkür ederim dediğiniz gibi ikisi farklı markalar su anda bu modeli almaya karar verdim ama hayırlısı buradaki arkadaşların yorumlarına göre farklı modellere de yonelebilirim yorumları bekliyorum

Çok yorum beklememek sizin için daha iyi olur. Çünkü öneri ve modeller arttıkça kafanız karışacak karar vermek daha da bir zorlaşacak. Sonunda ya hiç saat almayacaksınız yada bir bakmışsınız evinizde yeni bir duvar saati var. :D
Kullanıcı avatarı
necati

Mesaj Blackhawk » 02 Nis 2012, 13:57

necati yazdı:
Blackhawk yazdı:

Çok yorum beklememek sizin için daha iyi olur. Çünkü öneri ve modeller arttıkça kafanız karışacak karar vermek daha da bir zorlaşacak. Sonunda ya hiç saat almayacaksınız yada bir bakmışsınız evinizde yeni bir duvar saati var. :D

:lol: haklısınız sanırım
Kullanıcı avatarı
Blackhawk

Önceki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 152 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners