TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Guess Collection Tissot Couturier ve Emporio Armani Tavsiye

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Guess Collection Tissot Couturier ve Emporio Armani Tavs

Mesaj manuel » 02 Nis 2012, 00:36

zion980, öncelikle iyi günlerde kullan saatini :champ:

Armani sadece lacivert kadranıyla cezbettiği için adaylar arasında yerini aldı galiba ama en zayıf halka da o aslında, farkındayım...

Gc'ye bende daha yakın hissediyorum kendimi ama alternatif önerilerinizde olursa zevkle onları da değerlendiririm
Kullanıcı avatarı
manuel

Mesaj drk » 02 Nis 2012, 07:18

Moda markalarını hiçbir şekilde tavsiye etmiyorum. Markadan bağımsız alacağınız saate yüklediğiniz anlamdan ötürü daha klasik bir saate yönelmenizi tavsiye ederim. Bir süre sonra sıkılıp kenara atacağınız bir saatten ziyade uzun yıllar sıkılmadan kullanabileceğini bir tasarım. Sonuçta manevi değeri maddi değerinin kat kat ötesinde olacak bir saat :thumbup:
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj aokyy » 02 Nis 2012, 09:45

Gc ve Tissot hoş duruyor. Armani'yi gerçekten düşünme bile. Gc tasarımlarını beğenirim fakat bunların arasında Tissot daha güzel bana göre. Otomatik saat düşünmez misiniz?
Kullanıcı avatarı
aokyy

Mesaj Baran » 02 Nis 2012, 09:56

Guess saatler ne olursa olsun kafamda hala moda markası imajında olduğundan tercih etmem ki bu foruma üye olmadan önce kac tane gc sahibiydim hatırlamıyorum bile.Artık cok zor.
Kullanıcı avatarı
Baran

Mesaj manuel » 02 Nis 2012, 11:23

Bu 3 opsiyonu da kolumda denedim, Tissot ufak kaldi bileğime, daha büyük modellerine baktım Tissot'un ama onlar da otomatik değildi, otomotik ve büyük olan Tissot'lar da benim ayırdığım bütçenin dışındaydı...Armani zaten elenmişti...Geriye Gc kaldı...

Bu durumda bana otomatik 1.000 tl - 1.500 tl arası saat önerecek bi saatsever yok ise; Gc'yi alacağım, son durumum budur...
Kullanıcı avatarı
manuel

Mesaj Baran » 02 Nis 2012, 11:27

1.5 liralara kadar guzel otomatik seikolar alınabilir nakitte indirim alabileceğiniz yerler var.Onun dışında Orientin guzel modellerini önerebilirim,aslan saatten ulaşabilirsiniz.Şöle söliyim ben olsam gider forumun satılık bölümündeki hamiltonlara bakardım guzel secenekler var ufak bir pazarlıkla alınabilecek.Gc ye o paraların verilmemesi gerektiğini düşünüyorum hala.
Kullanıcı avatarı
Baran

Mesaj mrbars » 02 Nis 2012, 20:44

o fiyat segmentinde swiss automatic tissot'lar var.
Kullanıcı avatarı
mrbars

Mesaj zion980 » 02 Nis 2012, 23:19

@manuel teşekkürler.
Arkadaşların haklı oldukları yönler de var elbet. Bende 50TL'lik Casio'dan daha fiyatlı Hamiltonlara kadar 14 saatim var (inceleme yapmadığım içi fırça yiyeceğim :oops: ) ve hepsini de aynı keyifle kullanıyorum. Belki bu harcadığım paraları biriktirsem bir Rolex'i çok rahat alırdım... Kesinlikle tercih meselesi, ben haftanın her günü farklı bir saat kullanmayı seviyorum mesela.

Mesela 1.500TL'ye Seiko Premier Kinetic alabilirsin ki aşağıdaki saatin bende farklı rengi var:
Resim
"Ölmeden emanetlere sahip çıkamayacaklarını anlayınca, eve dönmekten vazgeçtiler..." Çanakkale 1915
Kullanıcı avatarı
zion980

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 216 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners