TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Guess Collection Tissot Couturier ve Emporio Armani Tavsiye

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Guess Collection Tissot Couturier ve Emporio Armani Tavsiye

Mesaj manuel » 01 Nis 2012, 18:22

Tum forumseverlere ve saatseverlere iyi akşamlar

Evlenmeme yaklaşık 5 ay kaldı ve gelin tarafı alışverişlerini tamamlamış bulunuyorum :) Bunca koşuşturmadan sonra sıra bana geldi ki; benim için çok da önemli gelmiyordu damatlık, araba süsleme falan gibi konular...Ama iş saate gelince hop dedim, bu işi üstadlara sormak lazım, uzun zamandır birçok üstadı takip ediyorum ancak üyeliğim bugüne nasipmiş...

Sayenizde Patek hayranı oldum bende,şu an için sadece hayal elbette...

Gelelim üstadlara soruma, saat konusunda yetkin olmasam da 1.000 tl 1.500 tl arası saat bakıyorsan; Tissot, Seiko tercih edilmesinin en mantıklısı olacağını sizlerden öğrendim ancak beğendiğim modeller bu markalar dışında oldu (1 tanesi hariç ki o da tam içime sinmedi), yanlış yolda mıyım? Yoksa linkleri aşağıdaki saatler de iyi saatler mi? En azından tercih edilebilir mi?

1 numarada; Guess Collection https://www.saatvesaat.com.tr/UrunDetay.aspx?st=GCX78004G5S&MR=91

2 numarada; Armani https://www.saatvesaat.com.tr/saat/Emporio-Armani/02/UrunDetay/Emporio-Armani-AR2448

3 numarada; Tissot Couturier http://www.konyalisaat.com.tr/product_info.asp?id=30760&product=Tissot-T035.439.16.051.00

Hepinize şimdiden teşekkür ederim ve emin olun ki tercihim yorumlarınızla şekillenecek...
Kullanıcı avatarı
manuel

Re: Guess Collection Tissot Couturier ve Emporio Armani Tavs

Mesaj Baran » 01 Nis 2012, 18:53

İlla bu 3ü arasından secim yapılacaksa,guess ve armanıyı moda markası olmalarından ötürü elerdim.Tissot gayet guzel ama artık benımde forumdan sonra fikrim değiştiğinden ötürü pilli bir saate 1000tl vermezdim cunku o fiyatlara otomatik guzel saatler alınabiliyor.Alternatifleri hocalar verecektir benden bu kadar..
Kullanıcı avatarı
Baran

Mesaj Ziyaliv » 01 Nis 2012, 19:46

Baran Gc moda markası olmaktan çıktı artık bir saat markası olarak ve Basel'de adından bahsettiren bir firma olmayı başardı. Kalitesiyle, işçiliğiyle son derece kaliteli ürünler üretmeye başladı.

Manuel kardeşim GC 78004 ten sattım güzel üründür, safir camlı, ronda mekanizmalı tavsiye ederim

AR2448 ise çin yapımı fakat miyota seri mekanizmlaı güzel bir üründür

T035.439.16.051.00 ise tissotun güzel kaliteli ürünlerinden biridir.

Ben derim ki Gc ya da tissot tan tercih etmeni öneririm.
"Saat, Saatçiden Alınır...."
Kullanıcı avatarı
Ziyaliv

Mesaj manuel » 01 Nis 2012, 20:22

Ziyaliv çok teşekkürler...Gc için yorumlar çok önemliydi özellikle
Kullanıcı avatarı
manuel

Mesaj zion980 » 01 Nis 2012, 23:02

Manuel, bu konu hoş bir tesadüf oldu. 4 saat önce bahsettiğin GC'yi aldım her yönüyle çok başarılı bir saat ki fotoğraflardan çok çok daha güzel. Evet otomatik değil ama 2.200TLye otomatik bir Hamilton'ı almadım bu saat için ( https://www.saatvesaat.com.tr/saat/Hamilton/76/UrunDetay/Hamilton-HM78555533 )
Armani'den bence kesinlikle uzak dur. Tissot için hiç bir şey diyemem çünkü o kasa çok başarılı.
"Ölmeden emanetlere sahip çıkamayacaklarını anlayınca, eve dönmekten vazgeçtiler..." Çanakkale 1915
Kullanıcı avatarı
zion980

Mesaj vincefb » 01 Nis 2012, 23:33

Ziyaliv yazdı:Baran Gc moda markası olmaktan çıktı artık bir saat markası olarak ve Basel'de adından bahsettiren bir firma olmayı başardı. Kalitesiyle, işçiliğiyle son derece kaliteli ürünler üretmeye başladı..

+1 :thumbup:
Kullanıcı avatarı
vincefb

Mesaj Ziyaliv » 01 Nis 2012, 23:47

Vince kardeşim selamlıyorum :super:
"Saat, Saatçiden Alınır...."
Kullanıcı avatarı
Ziyaliv

Mesaj sedir » 02 Nis 2012, 00:34

3.
Vakit nakittir.
Kullanıcı avatarı
sedir

Sonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Anpilfan, Google [Bot] ve 241 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners