TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

IWC Schaffhausen Nos Vintage 1962 Kutu A癟覺l覺覺 ve Bak覺m

襤svi癟re ve Avrupa Mekanizmal覺 Saat 襤ncelemeleri ve Kutu A癟覺l覺lar覺 B繹l羹m羹
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, 襤svi癟re Saat 襤ncelemeleri B繹l羹m羹m羹zde yelerimizin ve TSF'nin 襤nceledii 襤svi癟re ve Avrupa retimi Mekanizmal覺 Saat Marka ve Modellerinin Kutu A癟覺l覺, 襤zlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoraf, Video, Tavsiye ve Yorumlar覺n覺 Kapsayan Bir癟ok Deerlendirme Kriterine Ulaabilirsiniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: IWC Schaffhausen Wie Nos

Mesaj bulenty » 31 Mar 2012, 17:24

Resim

Uploaded with ImageShack.us

Bu foto yu g繹r羹nce dayanamad覺m.Zaten yana yak覺la temiz bir vintage ar覺yordum.San覺r覺m IWC ve Breitling serisi devam edecek.Maurice Lacroix imdilik tamam.2012 serisine pek 覺s覺namad覺m.Araya deiik bir marka s覺k覺abilir.Bu g羹n buldum ve houma gitti.
Hobisi olan insan,zarars覺zd覺r ve hatta iyi,g羹zel insand覺r
Kullan覺c覺 avatar覺
bulenty

Ya: 65
Kay覺t: 18 ub 2012, 18:13

Mesaj SeRxx » 31 Mar 2012, 17:28

襤yi g羹nlerde kullan覺n saatinizi.. Bir vitage saat, bir yeni saat eklinde mi gideceksiniz ?
Kullan覺c覺 avatar覺
SeRxx

Ya: 38
Kay覺t: 01 Nis 2011, 22:39

Mesaj asymptote » 31 Mar 2012, 17:39

Beklediim gibi harika bir saat :champ: Yaln覺z g繹zlerim beni yan覺ltm覺yorsa mekanizma 羹zerinde belli yerlerde oksitlenme balam覺, bak覺m-revizyon gerekebilir.. Hay覺rl覺 olsun tekrar :thumbup:
"Evrende en b羹y羹k ziyan, sorgulama yeteneini yitirmi bir beyindir." - A. Einstein
Kullan覺c覺 avatar覺
asymptote

Kay覺t: 11 Ara 2010, 14:28

Mesaj Drago » 31 Mar 2012, 17:39

B羹lent bey,

癟ok g羹zel bir saat alm覺s覺n覺z, kutlar覺m iyi g羹nlerde kullan覺n...Eer sak覺ncas覺 yoksa ne kadara ald覺覺n覺z覺 繹renebilirmiyiz ?
Kullan覺c覺 avatar覺
Drago

Ya: 61
Kay覺t: 26 Ara 2011, 01:09

Mesaj cenk » 31 Mar 2012, 17:44

ger癟ek bir nos,iyi g羹nlerde kullan覺n :champ:
Kullan覺c覺 avatar覺
cenk

Kay覺t: 27 ub 2010, 21:14

Mesaj bulenty » 31 Mar 2012, 17:58

Teekk羹rler,覺srarla arad覺覺m,beendiim,el yaz覺s覺 marka yazmas覺na tak覺ld覺覺m(baz覺lar覺na sa癟ma gelebilir)ve vintage 覺n覺 edinmek zorunda hissettiim bir marka idi.Esas bir ka癟 portofino ka癟覺rd覺m ve takipteydim ama onlar ger癟ek vintage olmad覺覺 gibi pek NOS da deillerdi,imdiler de bir japaon sat覺yor,bakal覺m.

asymptote yazd覺:Beklediim gibi harika bir saat :champ: Yaln覺z g繹zlerim beni yan覺ltm覺yorsa mekanizma 羹zerinde belli yerlerde oksitlenme balam覺, bak覺m-revizyon gerekebilir.. Hay覺rl覺 olsun tekrar :thumbup:

O benim de dikkatimi 癟ekti ve bilerek ald覺m.Sat覺c覺 ile bu y羹zden iletiime bile ge癟medim.襤stese pekala onu gizler veya onar覺rd覺,o g繹r羹n羹m羹 ger癟ek NOS ad覺na kas覺tl覺 koyduunu d羹羹nd羹m.羹nk羹 sat覺c覺 birey deil,bu iin ticaretini yapan deneyimli biri.Ayr覺ca daha 繹nceki bir ka癟 postumda web sitesi adresini verdiim 繹nemli bir watchmaker arkada/dan覺man覺m var.Ona k繹t羹 durumda IWC revize ettirmeyi d羹羹n羹yordum.Arada yaz覺覺r覺z.ok iyi ve d羹r羹st bir insan,istese benden imdiye kadar en az $1000 t覺rt覺klard覺.Yapmas覺 i癟in bir 癟ok saat 繹nerdim ve fiat sormayaca覺m覺 bildirdim.襤stese yapar覺m der,yapard覺 da (g繹r羹n羹te)beni de pekala yolard覺.Tabi bir s羹re sonra anla覺l覺rd覺 ama adam kazanaca覺n覺 kazan覺rd覺.Bence 繹nemli bir ey de deil,ger癟i arka kapa覺 a癟amad覺m.Bir kez denedim bakt覺m 癟izecem bir yerleri vazge癟tim.En k覺sa s羹rede ustan覺n yolunu tutaca覺z.
Ebay da en d羹r羹st sat覺c覺lar Almanya,Avusturya,襤ngiltere,Japonya ve 襤svi癟reden 癟覺k覺yor.Amerika 癟ok kapsaml覺 ama dikkat etmek belli bir deneyime kavumak laz覺m.
En son bulenty taraf覺ndan 31 Mar 2012, 22:34 tarihinde d羹zenlendi, toplamda 4 kere d羹zenlendi.
Kullan覺c覺 avatar覺
bulenty

Mesaj bulenty » 31 Mar 2012, 18:06

Drago yazd覺:B羹lent bey,

癟ok g羹zel bir saat alm覺s覺n覺z, kutlar覺m iyi g羹nlerde kullan覺n...Eer sak覺ncas覺 yoksa ne kadara ald覺覺n覺z覺 繹renebilirmiyiz ?

Sak覺ncas覺 yok tabi,bu vintage lar aras覺nda en tuzlu olan覺,"offer se癟enei olduu i癟in iki g羹n pazarl覺k sonucu 1400 euro ya ald覺m.襤lk kez bir mal g羹mr羹e tak覺ld覺,fakat adama rica etmitim,g羹mr羹k bildirim belgesine "for repair and service" yazmas覺 ve 400 euro bildirmesi i癟in.320 TL de g羹mr羹k masraflar覺 繹dedim.Aksi taktirde 600-700 TL aras覺 繹demek (%20) zorunda kalacakt覺m.

Mesela rolex te ayn覺 ekilde geldi,hi癟 g羹mr羹k 繹demedim.
G羹mr羹k ii biraz ans...ben 繹zellikle rica ediyorum basit ve g羹venli ambalaj olmas覺 i癟in,dikkat 癟ekmemesi a癟覺s覺ndan.Mesela kutulu 羹r羹nlerin kutular覺n覺 ayr覺 getirtiyorum vs vs
Kullan覺c覺 avatar覺
bulenty

Re: IWC Schaffhausen Nos Vintage 1962

Mesaj drk » 31 Mar 2012, 19:45

ok 覺k :champ: 襤yi g羹nlerde kullan覺n :thumbup:
Kullan覺c覺 avatar覺
drk

Kay覺t: 20 Nis 2010, 23:24

ncekiSonraki

D繹n TSF 襤svi癟re Saat Kullan覺c覺 襤ncelemeleri - Swiss Watch User Reviews

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 265 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners