Teekk羹rler,覺srarla arad覺覺m,beendiim,el yaz覺s覺 marka yazmas覺na tak覺ld覺覺m(baz覺lar覺na sa癟ma gelebilir)ve vintage 覺n覺 edinmek zorunda hissettiim bir marka idi.Esas bir ka癟 portofino ka癟覺rd覺m ve takipteydim ama onlar ger癟ek vintage olmad覺覺 gibi pek NOS da deillerdi,imdiler de bir japaon sat覺yor,bakal覺m.
asymptote yazd覺:Beklediim gibi harika bir saat

Yaln覺z g繹zlerim beni yan覺ltm覺yorsa mekanizma 羹zerinde belli yerlerde oksitlenme balam覺, bak覺m-revizyon gerekebilir.. Hay覺rl覺 olsun tekrar

O benim de dikkatimi 癟ekti ve bilerek ald覺m.Sat覺c覺 ile bu y羹zden iletiime bile ge癟medim.襤stese pekala onu gizler veya onar覺rd覺,o g繹r羹n羹m羹 ger癟ek NOS ad覺na kas覺tl覺 koyduunu d羹羹nd羹m.羹nk羹 sat覺c覺 birey deil,bu iin ticaretini yapan deneyimli biri.Ayr覺ca daha 繹nceki bir ka癟 postumda web sitesi adresini verdiim 繹nemli bir watchmaker arkada/dan覺man覺m var.Ona k繹t羹 durumda IWC revize ettirmeyi d羹羹n羹yordum.Arada yaz覺覺r覺z.ok iyi ve d羹r羹st bir insan,istese benden imdiye kadar en az $1000 t覺rt覺klard覺.Yapmas覺 i癟in bir 癟ok saat 繹nerdim ve fiat sormayaca覺m覺 bildirdim.襤stese yapar覺m der,yapard覺 da (g繹r羹n羹te)beni de pekala yolard覺.Tabi bir s羹re sonra anla覺l覺rd覺 ama adam kazanaca覺n覺 kazan覺rd覺.Bence 繹nemli bir ey de deil,ger癟i arka kapa覺 a癟amad覺m.Bir kez denedim bakt覺m 癟izecem bir yerleri vazge癟tim.En k覺sa s羹rede ustan覺n yolunu tutaca覺z.
Ebay da en d羹r羹st sat覺c覺lar Almanya,Avusturya,襤ngiltere,Japonya ve 襤svi癟reden 癟覺k覺yor.Amerika 癟ok kapsaml覺 ama dikkat etmek belli bir deneyime kavumak laz覺m.